آخرین خبر از آمار قربانیان زلزله دهلران - افق اقتصادی

آخرین خبر از آمار قربانیان زلزله دهلران - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 26441 |
تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۸:۲۱ |
338 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

فرماندار ویژه دهلران گفت: ساعت ۱:۲۱ بامداد امروز دوشنبه زمین لرزه‌ای به قدرت ۴/۷ریشتر در عمق ۱۷ کیلومتری زمین موسیان و دهلران در استان ایلام را لرزاند.

آخرین خبر از آمار قربانیان زلزله دهلران

فرماندار ویژه دهلران گفت: ساعت ۱:۲۱ بامداد امروز دوشنبه زمین لرزه‌ای به قدرت ۴/۷ریشتر در عمق ۱۷  کیلومتری زمین موسیان و دهلران در استان ایلام را لرزاند.

او افزود: ستاد بحران و یگان‌های امداد و نجات در این شهرستان در حال آماده باش کامل هستند.

لازم به ذکر است که چهارشنبه گذشته زلزله‌ای به قدرت ۵ ریشتر و در عمق ۱۴ کیلومتری زمین در همین حوالی به وقوع پیوست و خسارت چندانی را به همراه نداشت.

گفتنی است زلزله، پدیده‌ای طبیعی است که به صورت ناگهانی و با شدت و قدرت مختلف، در اثر جابجایی صفحات زمین و یا شکستگی صخره‌ها و یا خزش به وجود می‌آید. این پدیده باعث ایجاد لرزه در زمین و همچنین تغییر شکل و موقعیت ساختمان‌ها، سازه‌ها و تجهیزات مختلف می‌شود.

زلزله‌ها در تمامی نقاط جهان به وجود می‌آیند و کشور ایران به دلیل قرار گرفتن در منطقه فعال زمین لرزه، همواره در برابر خطرات این پدیده قرار دارد. در گذشته، زلزله‌های بزرگی همچون زلزله بم در سال ۲۰۰۳ و زلزله بمپای در سال ۱۳۵۱، موجب خسارت‌های بسیاری برای مردم و تلفات جانی شدیدی شده‌اند.

به منظور کاهش خطرات زلزله، اقداماتی همچون احداث ساختمان‌های مقاوم در برابر زلزله، توسعه شبکه‌های اطلاع‌رسانی و هشداردهی پیشگیرانه، برگزاری تمرینات و آموزش‌های ایمنی و زلزله و همچنین استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته در زمینه پیش‌بینی زلزله، به کاهش خطرات زلزله و حفاظت از جان و مال مردم کمک می‌کنند.

خطر زلزله در همه کشورها وجود دارد و بهتر است که همه ما در برابر این خطرات آماده باشیم. برای آماده‌باش برای زلزله، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. شناسایی خطرات: برای آماده‌باش برای زلزله، ابتدا باید خطرات موجود در منطقه خود را شناسایی کنید. برای این کار می‌توانید با مراجعه به سایت‌های مرتبط، مانند سایت سازمان مدیریت بحران کشور، اطلاعات لازم را به دست آورید.

  2. ایجاد برنامه خانوادگی: باید برای خانواده خود یک برنامه اضطراری برای زلزله ایجاد کنید. این برنامه شامل اقداماتی مانند ایجاد یک محل جمع‌آوری وسایل اضطراری، تعیین مسیر خروج از ساختمان، تعیین جایگاه اعضای خانواده در محل امن و غیره می‌شود.

  3. آموزش به فرزندان: باید فرزندان خود را درباره خطرات زلزله و رفتار صحیح در صورت بروز آن آموزش دهید.

  4. بررسی ساختمان: باید ساختمان خود را برای مقاومت در برابر زلزله بررسی کنید و در صورت نیاز، اقدام به تقویت ساختمان کنید.

  5. گردآوری وسایل اضطراری: باید یک کیت اضطراری برای زلزله شامل آب، غذا، لوازم بهداشتی، داروها و غیره در اختیار داشته باشید.

  6. شرکت در تمرینات: برای آماده‌باش برای زلزله، باید در تمرینات و آموزش‌های مرتبط شرکت کنید تا در صورت وقوع زلزله، بهتر بتوانید واکنش مناسب نشان دهید.

  7. استفاده از تکنولوژی: استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، مانند اپلیکیشن‌های اطلاع‌رسانی درباره زلزله و همچنین دستگاه‌های هشداردهنده، می‌تواند به شما در برابر خطرات زلزله کمک کند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید