رئیس امور جذب، بکارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد، مجوز جذب ۴۰۰۰ نخبه در دستگاههای اجرایی کشور صادر شده است.
نخبه به فرد برجسته و کارآمدی اطلاق میشود، که اثرگذاری وی در تولید و گسترش علم و هنر و فناوری و فرهنگسازی و مدیریت کشور محسوس باشد، همچنین هوش، خلاقیت، کارآفرینی و نبوغ فکری وی در راستای تولید و گسترش دانش و نوآوری موجب سرعت بخشیدن به رشد و توسعه علمی و اعتلای جامعه انسانی کشور شود.
به نقل از سازمان اداری و استخدامی کشور، رئیس امور جذب، به کارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام صدور مجوز جذب بیش از ۴ هزار نخبه در دستگاههای اجرایی کشور، گفت: فراخوان جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی به زودی اعلام میشود.
علیرضا علیخانزاده؛ رئیس امور جذب، بکارگیری و رشد این سازمان در مورد صدور مجوز برای مرحله جدید جذب نخبگان گفت: مجوزهای صادر شده به تفکیک شغل محل در سراسر کشور خواهد بود که فراخوان و جزئیات آن از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام خواهد شد.
علیخانزاده با تاکید بر اهتمام دولت سیزدهم در استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگان، گفت: تا کنون ۶۹ دستگاهاجرایی و ۱۹ وزارتخانه از جذب نخبگان استقبال کردهاند که نشان از همت دولت سیزدهم در حفظ، جذب و به کارگیری نخبگان برای ارائه خدمت به مردم است.
وی با اشاره به اینکه شرایط احراز نخبگی و فرایند ارزیابی از سوی بنیاد ملی نخبگان اطلاعرسانی میشود، اعلام کرد: بر اساس نیازهای دستگاههای اجرایی کشور، مجوز جذب بیشترین تعداد نخبه، به ترتیب برای آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.
همچنین نخبگان برای جذب در دستگاههای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، سازمان ملی استاندارد، سازمان نقشهبرداری کشور و مرکز آمار، مرکز ملی رقابت، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت امور اقتصاد و دارایی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به رقابت میپردازند.
وزارت دادگستری، وزارت راه و شهرسازی و سازمانهای تابعه، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت نفت و وزارت نیرو دیگر دستگاههایی هستند که با مجوزهای صادر شده از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور، میتوانند نخبگان را جذب و بکارگیری کنند.