بررسی ۶۲ هزار پرونده فرهنگیان معترض به رتبه بندی - افق اقتصادی

بررسی ۶۲ هزار پرونده فرهنگیان معترض به رتبه بندی - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 136374 |
تاریخ انتشار : ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳ |
238 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: پیگیری ۶۲ هزار پرونده رتبه‌بندی معلمان در هیات ممیزه مرکزی در حال انجام است که برای صدور حکم به استان‌ها و مناطق مجوز داده شده است.

بررسی ۶۲ هزار پرونده فرهنگیان معترض به رتبه بندی

سید مجتبی هاشمی امروز دوشنبه درباره آخرین وضعیت رتبه‌بندی معلمان اظهار داشت: رتبه‌بندی معلمان در مرحله بررسی کارگروه‌های تخصصی در سطح مناطق و استان‌ها انجام و تا ۹۸ درصد پرونده‌ها بررسی و به هیات ممیزه‌ها در سطح استان و هیات ممیزه مرکزی ارسال شده است.

وی افزود: ۶۲ هزار پرونده در هیات ممیزه مرکزی شامل افرادی است که رتبه‌های آنان یک، دو، سه، چهار و پنج است و به تدریج سایر رتبه‌ها در هفته‌های آینده در هیات ممیزه مرکزی و سطح استان بررسی می‌شود و فرآیند صدور احکام ادامه‌دار خواهد بود.

رتبه‌بندی نیروهای اداری آموزش و پرورش منع قانونی دارند

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش درباره اعمال رتبه‌بندی برای نیروهای اداری متقاضی افزود: اعمال رتبه‌بندی برای نیروهای محض اداری با توجه به منع قانونی تاکنون با وجود علاقه آموزش و پرورش به رفع این مشکل و اصلاح قانون، محقق نشده است و امیدواریم که این مسئله به زودی حل شود.

 بررسی، اجرا و تدوین آیین نامه رتبه‌بندی معلمان اقدام دیگری بود که دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود مورد توجه قرار داده بود؛ در واقع زمزمه اجرای رتبه بندی معلمان از سال ۹۷ به گوش می‌رسید اما وزارت آموزش و پرورش بررسی و رفع ایرادهای لوایح این طرح را در چند ماه ابتدایی آغاز دولت برای همه معلمان رسمی و پیمانی به کار گرفت.

این طرح پس از تصویب در مجلس شورای اسلامی، به شورای نگهبان رسید که در آنجا به برخی از لوایح ایراداتی وارد شد؛ اول اسفند ۱۴۰۰ اعلام شد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایرادهای شورای نگهبان به لایحه نظام رتبه‌بندی معلمان را رفع کردند و در نهایت معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: مجلس شورای اسلامی اشکالات شورای نگهبان با لایحه رتبه‌بندی معلمان را برطرف و ۴۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح در ۶ ماهه دوم ۱۴۰۰ و سال ۱۴۰۱ تعیین کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید