احمد جباری نماینده غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نسبت به دستورالعمل وزارت آموزش و پرورش مبنی بر ایجاد کانونی موسوم به ارزیابی مصاحبه فرهنگیان و ایجاد یک سازوکار مضاعف برای پذیرفته شدگان دانشگاه فرهنگیان انتقاد کرد و گفت: اخذ مصاحبهی کتبی از پذیرفته شدگان علمی پیش از مرحلهی گزینش که منجر به رد شدن بخش زیادی از داوطلبین با عنوان کد ۶ شده است به مانند برگزاری یک کنکور مضاعف است که نه مبنای منطقی دارد و نه اساسأ از سازوکار عادلانه ای برخوردار است.
وی با بیان اینکه دانش آموزان با علاقه و تحمل دشواریهای زیاد از اقشار کم بضاعت جامعه پس از یک سال سختی و مطالعه، با پذیرفته شدن در آزمون علمی متعاقباً توسط کانون فوق رد میشوند و این مسأله کاملاً ناعادلانه و مستعد اعمال سلیقه و تضییع حقوق داوطلبین است.
نماینده هرمزگان در مجلس با انتقاد از ایجاد چنین دستور العملهای غیرکارشناسی افزود: در حوزه انتخابیه شاهد مراجعهی بخش کثیری از داوطلبین و خانوادهها هستم که عمیقاً احساس بی عدالتی و نارضایتی داشته و از چنین سازوکار مبهمی شکایت دارند.
جباری خاطرنشان کرد که طی دیدار چند هفتهی اخیر فراکسیون اهل سنت مجلس با رئیس محترم جمهور موضوع فوق مطرح شده و دکتر پزشکیان از دستور خود به وزارت آموزش و پرورش جهت حذف مصاحبهی کتبی مضاعف پیش از گزینش خبر دادند که عملأ موجب حذف رد داوطلبین گرامی با استناد به کد ۶ خواهد شد.
وی افزود: طی تماسی با شخص وزیر آموزش و پرورش خواستار حل موضوع و احقاق حقوق داوطلبین دانشگاه فرهنگیان شدم که ایشان قول مساعد دادند در خصوص داوطلبین رد شده با کد ۱۹ و ۵ تجدیدنظر شده و وضعیت افرادی که از چرخهی جذب محروم شده بودند، مورد بازبینی عادلانه قرار بگیرد.
نماینده مردم بندر لنگه، بستک، کیش و پارسیان تأکید کرد با دستور و اهتمام ویژهی رئیس محترم جمهور مبنی بر حذف مصاحبهی کتبی کانون ارزیابی، دیگر شاهد رد داوطلبین با کد ۶ نخواهیم بود و این معضل برای همیشه حل خواهد شد.
عضو فراکسیون فرهنگیان در پایان گفت: از تمامی ظرفیتهای قانونی خود به عنوان نماینده مردم و عضو کوچکی از خانوادهی فرهنگیان جهت جلوگیری از تضییع حقوق آنها حمایت خواهد کرد و به زودی بخش زیادی از محروم ماندگان از طریق کدهای ۱۹، ۵ و ۶ به فرایند جذب بر خواهند گشت.
انتهایپیام/