پاکمهر:ظفرقندی درگیر جناح گرایی سیاسی و تعارض منافع است - افق اقتصادی

پاکمهر:ظفرقندی درگیر جناح گرایی سیاسی و تعارض منافع است - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 288252 |
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴ |
47 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

عضو کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه فعالیت همزمان ظفرقندی در بخش دولتی و خصوصی مصداق تعارض منافع است، گفت: ظفرقندی درگیر جناح گرایی بوده و وزن سیاسی عملکردش در پست هایی که در گذشته در سازمان نظام پزشکی و در دانشگاه تهران داشته، بالا بوده است.

پاکمهر:ظفرقندی درگیر جناح گرایی سیاسی و تعارض منافع است

سیدمحمد پاکمهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره برنامه‌ها و سوابق سیاسی گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت گفت: یکی از ایراداتی که به آقای دکتر ظفرقندی وارد است این است که ایشان هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی و هم در مطب شخصی خود مشغول فعالیت پزشکی است.

وی افزود: در حالی که انتظار ما از آقای پزشکیان که متعهد به فعالیت در بخش دولتی هستند این بود که  فردی را برای تصدی وزارت بهداشت معرفی کنند که همانند خودشان تمام وقتِ جغرافیایی باشد اما آقای ظفرقندی هم اکنون علاوه بر بخش دولتی، در بیمارستان خصوصی  لاله و مطب شخصی خودش نیز مشغول فعالیت است که این مسئله قطعا تعارض منافع و بحث منافع بخش خصوصی را به همراه خواهد داشت. 

.

پاکمهر خاطرنشان کرد: نکته بعدی درباره آقای ظفرقندی این است که ایشان درگیر جناح گرایی بوده و وزن سیاسی عملکرد ایشان در پست‌هایی که در گذشته در سازمان نظام پزشکی و در دانشگاه تهران داشته، بالا بوده است. 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه داد: در این رابطه ما شاهد یک سری بیانیه‌ها و موضع گیری‌های آقای ظفرقندی هستیم که برخی از این موضع‌گیری‌ها خلاف سیاست‌های نظام بوده است. از جمله نامه‌ای که در دهه ۹۰ علیه بشار اسد نوشت یا مواضع ایشان نسبت به اغتشاشات یکی دو سال اخیر و جریان فتنه در گذشته و همچنین مواضع ایشان در دوران کرونا در رابطه با واردات واکسن که همه آنها برخلاف سیاستهای نظام بود. 

پاکمهر تاکید کرد: البته آقای ظفرقندی در ماه‌های اخیر مواضعی هم علیه انتخابات مجلس دوازدهم و مهندسی این انتخابات بیان کرده بود ولی متاسفانه درباره این مواضع نه در کمیسیون بهداشت و نه در صحن  پاسخ قانع کننده‌ای نداد و فراتر از آن اینکه  مصر بر  تایید عملکرد و مواضع سابق خود بوده است.

نماینده بجنورد در مجلس درباره ارزیابی اش از احتمال اعتماد مجلس به ظفرقندی گفت: هر نماینده ای بر اساس حجتی که به آن رسیده به وزرا رای خواهد داد؛ بنابراین اگر آقای ظفرقندی مورد اقبال نمایندگان قرار گرفت، وزیر قانون ما است و ما ایشان را حمایت می کنیم و اگر هم رای نیاورد منتظر می مانیم تا رئیس جمهور گزینه دیگری را برای تصدی وزارت بهداشت به مجلس معرفی کند. 

انتهای پیام/ 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید