به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمد پاکمهر نماینده بجنورد در مجلس در مخالفت با گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت طی سخنانی اظهار داشت: نمایندگان محترم مجلس بنده از شما تقاضا میکنم که مواضع آقای ظفرقندی نسبت به جریان فتنه را مطالعه کنید. همچنین مواضع ایشان نسبت به اغتشاشات چند سال اخیر را بخوانید.
وی افزود: مواضع ایشان نسبت به انتخابات مجلس شورای اسلامی دور دوازدهم را مطالعه کنید که گفتند مشارکت حداکثری ولی در عمل مهندسی انتخابات است. آقای ظفرقندی در آن برهه گفته بود که این نوع نظارت استصوابی شورای نگهبان انهدام جمهوریت است که برای آن انقلاب شد.
نماینده بجنورد در مجلس خطاب به ظفرقندی تاکید کرد: معرفی شما به این مجلس به عنوان وزیر، ماحصل همین نظارت استصوابی است که شما آن را انهدام جمهوریت خواندید. جالب است که ایشان از نمایندگانی که معتقد است با مهندسی انتخابات روی کار آمدند انتظار رای اعتماد دارد.
پاکمهر خاطرنشان کرد: ما نمیتوانیم سکان هدایت وزارتخانهای که با جان مردم سروکار دارد را به شخصی سیاسی بسپاریم. ایشان هیچ برنامهای برای مقابله با سقط جنین و فرزند آوری و سلامت گردشگری و اینکه ۶ میلیارد یورو درآمدزایی در این حوزه کسب کنیم که مورد اشاره در برنامه هفتم توسعه است، ندارد.
پاکمهر همچنین گفت: در کتابچه مرکز پژوهشها به برنامه وزیر پیشنهادی اشاره کرده و آورده است که به نظر میرسد برخی برنامهها ماهیت شعار گونه دارد و برخی نیز توجه کافی به ظرفیت و رسالت وزارت بهداشت و درمان نداشته است.
نماینده بجنورد در مجلس در ادامه اظهاراتش خاطرنشان کرد: امام رحمت الله فرموده بودند که نباید افراد غیر انقلابی به مجلس معرفی شوند و در این صورت مجلس باید رد کند وگرنه باید عزای جمهوری اسلامی را بگیریم. آیا سپردن پستهای کلیدی مثل وزارت بهداشت که با نظام زاویه دارند، آیا با سوگند ما همخوانی دارد.
وی افزود: من خود پزشک هستم و خوب میدانم که آقای ظفرقندی دارای سوابق ایثارگری و جبهه است و قضاوت راجع به حال او است. رهبری در مورد انتخاب وزرا ۱۲ شاخص معرفی کردند به من نسبت به تخصص آقای ظفرقندی صحبتی ندارم اما اینکه تاپ بن دندان به نظام پایبند باشید این برای ما سوال است و باید حجت آن برای ما تمام شود.
انتهای پیام/