به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، علی تاجرنیا رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در استان تهران در نشست خبری که صبح امروز یکشنبه ۱۰ تیر برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: پیش از انتخابات تمامی تحلیلها این بود که اگر قرار باشد نامزد اصلاح طلبان پیروز میدان شود باید مشارکت بیش از ۵۰ درصد باشد اما علی رغم اینکه میزان مشارکت حدود ۴۰ درصد بود نامزد اصلاح طلبان پیروز انتخابات بود که این مسئله بیانگر اثرگذاری فعالیتهای آقای پزشکیان و مجموعه اصلاح طلبان بود.
وی با بیان اینکه در دور دوم انتخابات ما باید تلاش کنیم آرایی که به نوعی عدم مشارکت یا تحریمی هستند با خودمان همراه کنیم، عنوان کرد: شرکت در انتخابات یک حق است و آن دسته از دوستانی که به هر دلیلی از این حق استفاده نکردند برای ما محترم هستند. هرگونه بحث تخریبی درباره افرادی که مشارکت نکردند به هیچ عنوان در دستور کار آقای پزشکیان و ستاد ایشان نیست.
تاجرنیا گفت: کسانی که در دور اول پای صندوق رای نیامدند پیامی برای این کار داشتند که امیدوارم این پیام را حاکمیت دریافت کرده باشد. البته ما نیز به نوبه خودمان پیام این نوع مشارکت را دریافت کردیم اما مسئله مهم این است که بعد از روز جمعه ۱۵ تیر رئیس جمهور انتخاب خواهد شد و این رئیس جمهور دیگر فقط رئیس جمهور منتخبان نیست و تصمیمات او روی آحاد مردم ایران اثرگذار خواهد بود. بر همین اساس انتخاب آقای جلیلی یا آقای پزشکیان قطعا تفاوتهایی با هم دارد و اگر افرادی در انتخابات شرکت نکردند و فردی رای آورد که با تفکرات آنها فاصله زیادی داشت، آن زمان باید تبعات این مسئله را نیز بپذیرند. از این منظر دور دوم انتخابات از اهمیت بالاتری نسبت به دور اول برخوردار خواهد بود.
رییس ستاد انتخاباتی پزشکیان در استان تهران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مشارکت در دور دوم براساس تجربههای گذشته به نسبت دور اول انتخابات کاهش مییابد ما کمپینی را ایجاد کردیم تحت عنوان یک بعلاوه یک تا افرادی که در دور اول در انتخابات شرکت کردند یک نفر از افرادی که به هر دلیلی شرکت نکرده بودند را همراه خود به شعب اخد رای ببرند.
تاجرنیا درباره اینکه آیا ستاد تبلیغاتی پزشکیان برنامهای برای دوقطبی کردن فضای عمومی تا روز انتخابات دارد یا خیر، گفت: ما نیازی به این کار نداریم چرا که نقطه نظرات آقای پزشکیان و آقای جلیلی به اندازه کافی گویا هست. در عین حال متاسفانه ما از طرف رقیب شاهد یک سری تخریبها هستیم که برخی مسائل را به ستاد آقای پزشکیان منتسب میکنند.
وی ادامه داد: آقای پزشکیان بارها تاکید کردند که اگر قرار باشد کشور را بسازیم نیازمند مشارکت همه سلیقهها هستیم. چیزی که به جامعه ما امروز آسیب میزند این است که اقلیتی با نگاه فرقهای تصور میکنند که فقط آنها هستند که مسائل را میفهمند و میتوانند مشکلات را حل کنند. در حالیکه اختلافات با کنار گذاشتن یک جریان سیاسی حل و فصل نمیشود ضمن اینکه میزان مشارکت نشان داد این یکدستی به وجود آمده نمیتواند رضایت مردم را به همراه داشته باشد.
وی درباره رویکرد پزشکیان در مناظرات تلویزیونی پیش رو گفت: در بعد مناظرات ما از آقای پزشکیان رفتارهای غیراخلاقی را نخواهیم دید و مشی ایشان این است که رفتارهای تند و تیز نداشته باشد. آقای پزشکیان تلاش میکنند در دور دوم انتخابات نظر افکار همه جریانهای سیاسی را جلب کنند و ما نیز امیدواریم در مناظرات شفافیت بیشتری به خرج دهند.
رئیس ستاد انتخاباتی استان تهران پزشکیان همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره رویکرد اقتصادی دولت احتمالی پزشکیان، گفت: واقعیتی وجود دارد و آن این است که شرایط کشور به لحاظ اقتصادی خوب نیست و دورنمای آن نیز مطلوب نیست؛ یکی از بزرگترین چالشهای آینده مشکلات اقتصادی و معیشتی است. باید بدانیم که در حوزه اقتصادی باید طرحی نو در اندازیم؛ یکی از دیدگاههای مهمی که دکتر پزشکیان مطرح کردند این است که همانطور که در بسیاری از مسائل از مشورتهای حتی خارجی استفاده میکنیم باید از مشورتهای مختلف استفاده کنیم.
تاجرنیا ادامه داد: راه گرهگشایی از وضعیت اقتصادی مردم از مسیر افزایش تعامل با کشورهای همسایه و دنیا یکی از برنامههای آقای پزشکیان است؛ نباید بگوییم تحریمها در کشور ما اثر نگذاشته است، بلکه تحریمها اثرگذار بوده و ما باید در این زمینه گرهگشایی کنیم. حوزه اقتصادی در کشور ما به شدت به تصمیمات ما در حوزه سیاست خارجی وابسته است. نوع نگاه ما در اقتصاد در گذشته که عمدتاً یک جانبهگرایی و نگاه به شرق بوده باید جای خود را به یک تعادل در روابط بینالمللی بدهد. بدون شک برون رفت ما از مشکلات اقتصادی و معیشتی نیازمند ایجاد تعامل با دنیاست.
وی در پاسخ به اینکه در صورت عدم موافقت طرف مقابل به مذاکره با ایران، برنامه بعدی دولت احتمالی پزشکیان چیست؟ عنوان کرد: آنچه خیلی مهم است و احتمالا در دولت پزشکیان با دولتهای قبل از جمله روحانی متفاوت خواهد بود این است که نگاه تعاملی پزشکیان با نهادهای تاثیرگذار قدرت خیلی بیشتر خواهد بود. اینکه ارکان تاثیر گذار قدرت احساس نکنند مذاکرات و تعامل با کشورهای غربی منجر به تضعیف اقتدار داخلی نشود و ۳ اصل عزت، مصلحت و حکمت رعایت شود. ما در داخل نیازمند اعتماد سازی هستیم و اگر این اعتماد سازی ایجاد شود، به نظرم هیچ عقل سلیمی مخالف گسترش مقتدرانه ارتباط با دنیا نخواهد بود.
رئیس ستاد انتخاباتی استان تهران مسعود پزشکیان ادامه داد: با وجود اینکه روابط در حوزه بین الملل در اوضاع معیشتی میتواند بسیار تاثیرگذار باشد اما این موضوع الزاماً تنها کاری نیست که باید انجام شود؛ یکی از مسائلی که ما در سالهای قبل مواجه بودیم این بوده که به دلیل تحریمهایی که وجود داشته، برای دور زدن آنها تلاش شده و این دور زدنها از مجاری درستی شکل نگرفته و همین امر موجب فساد شده است.
وی در پایان اظهار داشت: با توجه به رویکرد فساد ستیزی دکتر پزشکیان، این موضوع میتواند در داخل بسیار تأثیر داشته باشد. فکر میکنم دکتر پزشکیان در این حوزه حساسیتهای بیشتری دارد؛ کشور ظرفیت این همه فساد را ندارد؛ یکی از دلایل اول شدن پزشکیان در مرحله اول انتخابات نیز این بود که بخشی از مردم احساس کردند که حداقل یک فردی در گذشتهاش سابقه پاکی دارد.
انتهای پیام/