به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، ستاد کمیته بازرگانی و امور زیربنایی محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز(سهشنبه) با حضور فعالین اقتصادی و تجاری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران حوزه بازرگانی و عمرانی آغاز به کار کرد.
اگر با تغییر دولت سرمایه اجتماعی افزایش نیابد دچار خسران شده ایم
در این آیین افتتاحیه علی نیکزاد رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف با بیان اینکه ما یک رئیس جمهور بر مبنای اخلاق اسلامی داشتیم که تلاش و مجاهدت می کرد و تابع ولایت بود و هم و غمّش اسلام و دین و کشور بود، گفت: تصمیمات دولت سیزدهم به دلیل ضایعه ای که رخ داد فرصت ظهور و بروز نیافت.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران سیاست ثابتی بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت دارد و شهید رئیسی بنا را گذاشته بود بر اینکه با کشورهای همسایه که بالغ بر ۶۵۰میلیون نفر جمعیت را شامل می شود، روابط فیمابین را پیش ببرند، تصریح کرد: شهید رئیسی در عین روابط با همسایگان تلاش کردند که عضو شانگهای، بریکس و دی۸ بشوند.
نیکزاد با اشاره به اینکه در عرصه سیاست خارجی تلاش شهید رئیسی توام با عزت و افتخار بود و در سازمان ملل عکس شهید سلیمانی را بالا بردند و اهانت به قرآن را محکوم کردند، اظهار داشت: در عرصه داخلی نیز بر مبنای اخلاق سیاسی، تلاش مضاعفی داشتند تا بتوانیم مشکلات معیشت،مسکن، ازدواج، نقدینگی، تورم، صادرات و واردات، مدیریت ارز و سایر مباحث که منجر به زندگی توام با عزت برای مردم می شود را به بهترین شکل ممکن رفع کنیم.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف با بیان اینکه وجود رهبری و جایگاه ولایت فقیه در قانون اساسی در چنین بزنگاههایی خود را نمایان می کند، بیان داشت: به یکباره رئیس جمهورمان را از دست دادیم ولی در عین حال که همه متاثر از این حادثه بودند، بنا به فرمایشات رهبر انقلاب امورات کشور پیش رفت.
وی با تاکید بر اینکه بین خود و خدای خود باید دنبال کسانی باشیم که دو ویژگی داشته باشند، اظهار داشت: اولین ویژگی این که ما دنبال کسی هستیم که متعهد، پاک، مجاهد، آگاه، فعال باشد و شب و روز نشناسد و برای کشور تلاش کند و حکمرانی براساس اخلاق اسلامی را ساری و جاری کند.
نیکزاد افزود: این ۶نامزد که توسط شورای نگهبان تایید شده اند همه ویژگیهایی چون تعهد، خدمتگزاری و مدیر و مدبر بودن را دارند ولی در کنار آن باید فرد انتخاب شده کشور را بشناسد و کار اجرایی و بین المللی و سیاست داخلی و خارجی را انجام داده باشد و به ساختار دولت و تصمیم گیری های آن آشنا باشد.
رئیس ستاد انتخاباتی قالیباف بیان داشت: در این ستاد دغدغه تداوم راه شهید رئیسی را داریم و در کنار آن روی این مسئله حساسیم که سرمایه اجتماعی کشور افزوده شود، چون اگر با تغییر دولت ها و مجلس ها سرمایه اجتماعی کشور افزایش نیابد خسران کردهایم.
نیکزاد با تقدیر از رحیم زارع رئیس ستاد بازرگانی قالیباف، محمدرضا رضایی کوچی رئیس ستاد امور زیربنایی و همچنین احمد دنیامالی نماینده مجلس شورای اسلامی به دلیل ایجاد این ستاد انتخاباتی بیان داشت: از اینکه در صنف بازرگانی و امور زیربنایی کاری انجام می شود و علاقه مند به پیشرفت کشور با حضور آقای قالیباف هستید، از شما نهایت تشکر را داریم.
زارع: جامعه را نمی شود با آزمون و خطا مدیریت کرد
رحیم زارع رئیس ستاد کمیته بازرگانی محمدباقر قالیباف در این نشست با تاکید بر اینکه جامعه را نمی شود با آزمون و خطا مدیریت کرد، اظهار داشت: ما نمی توانیم دست روی دست بگذاریم و ناامیدانه درباره تحریم و محدودیت ها صحبت کنیم و باید امید و اعتماد در جامعه ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه نزدیک ۱۰۰میلیارد دلار ذخایر ارزی خارجی داریم که ۵میلیارد دلارش را برای ارز واردات خودرو بگذارد و به همان میزان حقوق ورودی و بازرگانی در نظر بگیریم در مجموع ۱۰میلیارد دلار می شود و در بودجه نرخ ETSدو درصد شده و نزدیک ۵۰هزار میلیارد تومان منابع در دست دولت قرار می گیرد و قاچاق ارز کاهش می یابد و رقابتی در حوزه خودرو با تولیدکننده های داخلی شکل می گیرد و ۵۰هزار میلیارد وارد حوزه تولید می شود.
زارع ادامه داد: بین ۱۹۲کشور در حوزه تجارت رتبه ۱۳۲ را داریم که رتبه خوبی نیست و بازرگانی را باید سمت بازرگانی نوین ببریم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه تا ۴برابر وضعیت فعلی امکان رشد در حوزه تجارت داریم گفت: باید سیاست های تجاری کشور با سایر سیاست ها همسو شود و از حالت جزیره ای خارج شود.
وی افزود:به نظر ما آقای قالیباف با همه تجارب و آشنایی که به حوزه های مختلف کشور دارد، فردی آشنا به مسائل کشور است. همچنین قالیباف می تواند اجماعی فراجناحی ایجاد کند و برنامه هایی که برای قالیباف در حوزه های خودرو تهیه کرده ایم امکان اجرایی شدن دارد.
رضایی کوچی: رئیس جمهور باید فهم درستی از ظرفیت ها و توان اجرایی نیز داشته باشد
در این نشست رضایی کوچی رئیس ستاد زیربنایی ستاد انتخاباتی قالیباف با بیان اینکه رسیدن به رشد ۸درصدی نیازمند عمل به امور زیربنایی کشور است، گفت: برای ترانزیت کالا و مسافر در بین کشورهای بزرگ دنیا بهترین موقعیت جغرافیایی را داریم که نیازمند دیپلماسی اقتصادی و آماده سازی زیرساختهای داخل کشور است.
وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور باید فهم درستی از ظرفیت ها داشته باشد و توان اجرایی نیز داشته باشد، اظهار داشت: قالیباف به لحاظ اجرایی به اعتراف همه فردی قوی هست. ۴سال ریاست قوه مقننه موجب شد ه ایشان اشراف کاملی به مسائل مختلف زیربنایی داشته باشد.
رضایی کوچی با اشاره موضوع مسکن گفت: سالانه یک میلیون مسکن باید بسازیم که عرضه و تقاضا باهم متناسب باشد، گفت: یکی از موضوعات که مورد تاکید ما در جلسات با آقای قالیباف است، ساخت مسکن است و دولت باید پیمانکاری را سیاستگذاری کند نه اینکه خودش مسکن بسازد.
رئیس کمیسیون عمرانی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نقطه ضعف ما بانکهاست و بانکها در این زمینه همکاری نکردهاند و آقای قالیباف با قدرت اجرایی خود بانگ ها را پای کار ساخت مسکن خواهد آورد.
وی افزود: جاذبه را برای بخش خصوصی فراهم نکرده ایم و به دنبال قانونی برا مشارکت خصوصی هستیم تا نقدینگی مردم به سمت پروژه های عمرانی هدایت شود. باید بخش خصوصی را رقیب دولت ندانیم و این نیز یک خلا در پیشرفت پروژه های عمرانی هست.
دنیامالی: قالیباف با مردم خلق نیکو دارد ولی با مدیران سختگیر است
همچنین احمد دنیامالی نماینده مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه باید جامعه را توانمندسازی کنیم که اگر می خواهیم قیمتی را اصلاح کنیم مشکلی برای مردم ایجاد نشود، گفت: کسی که می تواند حرکتی در کشور بوجود بیاورد و مشکلات بیش از ۴دهه ای کشور را بهتر از دیگران رفع کند، دکتر قالیباف است.
وی افزود: ویژگی آقای قالیباف این است که اخلاق نیکویی با مردم دارد ولی با مدیران سختگیر است و بر اساس شاخص ها از مدیران کار می خواهد.
دنیامالی ادامه داد: مهمترین مشکل کشور هزینه های جاری غالب بر هزینه های تملک دارایی و سرمایه است و هرچه دامنه فاصله هزینه های عمومی از بودجه های تملک دارایی بیشتر شود نشان دهنده افزایش تورم و سقوط پایه پولی است و آمار کنونی در این زمینه قابل قبول نیست. قالیباف دنبال جلوگیری از بنگاهداری بانکها و اضافه برداشت بانک ها از خزانه کشور است.
این نماینده مجلس بیان داشت: در طول سالهای گذشته بانکها تخلفات بسیار کشور انجام داده اند و اکثر بانک ها ورشکسته هستند و بیش از تسهیلات دارایی دارند.
انتهای پیام/