فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص شخصیت شهید آیت الله رئیسی رئیس جمهور فقید، گفت: آیت الله رئیسی برای ما از دو جهت انسان مهمی بود، یکی اینکه رئیس جمهور محبوب و سختکوش کشور بود و از طرف دیگر رئیس هیئت امنای دانشگاه تربیت مدرس بود، آن هم نه فقط اسما. ایشان به آقایان اسماعیلی، مخبر و بهادری جهرمی سپرده بودند که اگر جایی به مشکل برخوردیم در کنار خودشان؛ آنها نیز به ما هم در بحثهای بودجهای و مسائل دیگر کمک کنند.
رئیس جمهور آینده باید خودش را در تراز آقای رئیسی بسازد
وی با اشاره به اینکه فقدان آیت الله رئیسی در دانشگاه تربیت مدرس بسیار حس میشود، خاطرنشان کرد: ما یکی از ستونهای بسیار موثر در دانشگاه تربیت مدرس را از دست دادیم. آقای رئیسی یک ساختار جدید برای ریاست جمهوری تعریف کرد و رئیس جمهور آینده باید خودش را در تراز آقای رئیسی بسازد و بعد به میدان بیاید.
رئیسی با رفتنش هم بین همه جناحهای فکری وحدت ایجاد کرد
رئیس دانشگاه تربیت مدرس افزود: کمتر به ذهنم میآید که کسی مثل آقای رئیسی در عرصه سیاست آمده باشد. من ایشان را با دکتر شهید بهشتی مقایسه میکنم، چرا که وقتی شهید بهشتی از میان ما رفت گویی یک دست؛ مردم را به شکل وحدت گونهای دور هم جمع کرد و قدمهای بسیار بزرگی برداشته شد. دکتر رئیسی نیز همین گونه بود، وقتی بودند در همه امور کمک میکردند و حالا که از میان ما رفتند نیز یک موج وحدت بین همه جناحهای فکری و سیاسی ایجاد کرده است.
دانشگاه در ایام انتخابات ریاست جمهوری فعال خواهد بود
دانشجو در خصوص فعالیتهای انتخاباتی دانشگاه تربیت مدرس در ایام انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: پس از مشخص شدن کاندیدای نهایی ریاست جمهوری از سوی شورای نگهبان، معاونتهای فرهنگی و سیاسی دانشگاه ما فعالیتهای خود را آغاز کرده و از کاندیدا برای صحبت در میان دانشجویان و پاسخ به سوالات آنها دعوت خواهد کرد.
کاندید ریاست جمهوری نخواهم شد
وی در پاسخ به این سوال که آیا قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را دارید یا خیر، گفت: به عنوان رای دادن شرکت خواهم کرد، اما به عنوان کاندیدا خیر، چرا که فکر میکنم کسی که میخواهد بیاید باید تقریبا هم تراز آقای رئیسی باشد و من خودم را در این حد نمیبینم.
انتهای پیام/