اصلاح لایحه مالیاتی دولت به نفع بورسی‌ها - افق اقتصادی

اصلاح لایحه مالیاتی دولت به نفع بورسی‌ها - افق اقتصادی
جمعه, ۲۵ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-15
کد خبر: 247007 |
تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵ |
99 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با تصویب طرح یک فوریتی اصلاح قانون بودجه ۱۴۰۳ موافقت کردند که بر اساس آن معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی در سال ۱۴۰۳ کماکان ادامه داشته باشد.

اصلاح لایحه مالیاتی دولت به نفع بورسی‌ها

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی مجلس درباره طرح یک فوریتی اصلاح قانون بودجه سال ۱۴۰۳ با پیشنهاد علیرضا عباسی نماینده کرج از مجموع ۱۹۴ نماینده حاضر در جلسه علنی با ۱۳۴ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع، با آن موافقت کردند.

در ماده واحده مذکور و بند الحاقی مصوب آن آمده است:

بند (س) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به شرح زیر اصلاح می‌شود:

۱- مجموع معافیت‌ها، نرخ صفر مالیاتی، کاهش نرخ مالیاتی و سایر مشوق‌های مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی از محل مجموع درآمدهای حاصل شده برای عملکرد سال ۱۴۰۳ کلیه مؤدیان به استثنای معافیتهای دارای سقف زمانی مشخص و موارد مندرج در مواد (۲)، ۸۱، (۱۳۹)، (۱۴۱)، (۱۴۳)، (۱۴۳ مکرر) و (۲۸۰) و ۱۴۵ قانون مالیات‌های مستقیم با اصلاحات و الحاقات بعدی مصوب ۱۳۹۴/ ۴/۳۱، قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید به منظور تسهیل اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم قانون اساسی مصوب ۱۳۸۸/۰۹/۲۵ قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مصوب ۱۴۰۲/۱۲/۲۲ و قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب ۱۴۰۱/۰۲/۱۱ برای اشخاص حقوقی تا هفت هزار و پانصد میلیارد ( ۷,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال و اشخاص حقیقی تا هفتصد و پنجاه میلیارد ۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال) درآمد مشمول مالیات سود خالص قابل اعمال است.

۲- بند (ن) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور برای عملکرد سال ۱۴۰۲ تنفیذ می‌گردد.

۳- حکم این بند از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجراست.

ماده الحاقی- طبق این مصوبه، در بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه قبل از کلمه مکلف است، عبارت زیر اضافه می شود.

«به استثنای شرکت های زیان‌ده دارای زیان انباشته و سربه سر مندرج در پیوست شماره ۳ این قانون و شرکت هایی که یک درصد هزینه آن ها بیش از کل سود آن ها بر مبنای ارقام مندرج در این پیوست ۳ این قانون است.

علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس در تشریح پیشنهاد خود گفت: در این ماده در رابطه با قانون مالیات‌های مستقیم برخی مواد از جمله ماده ۱۴۳ مکرر، ۱۴۵ و ۲۸۰ استثنا شدند و این شائبه به وجود می‌آید که ماده ۸۱ در رابطه با معافیت ما محصولات کشاورزی است را شامل می‌شود. برای اینکه این ابهام وجود نداشته باشد و محصولات کشاورزی نیز جزء استثنائات ذکر شود این پیشنهاد را دارم تا ماده ۸۱ نیز ذکر شود.

بر اساس ماده ۸۱ فعالیت‌های کشاورزی، دامپروری، پرورش ماهی و زنبورعسل و … از پرداخت مالیات معاف می‌شوند. اگر این موارد ذکر نشود ابهام ایجاد می‌شود.

انتهای‌ پیام/

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید