به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، «قدرت محور مقاومت اسلامی» از موضوعاتی است که در پی انجام عملیات تاریخی «طوفان الاقصی» به تمام دنیا اثبات شده و با گذشت ۲۲۰ روز از عملیات طوفان، رژیم اشغالگر هنوز نتوانسته جز کشتار ۴۰ هزار بیگناه غیرنظامی از جمله ۱۶ هزار کودک معصوم، هیچ کاری انجام دهد.
در واقع همراهی حزبالله لبنان، انصارالله یمن، گروههای مقاومت شیعی عراق و ارتش مردمی سوریه با حماس و جهاد اسلامی فلسطین در کنار حمایت معنوی جمهوری اسلامی ایران موجب طولانی شدن روندی شده است که رژیم تروریست صهیونیست مدعی بود آن را ۳ هفتهای فیصله میدهد؛ نابودی مقاومت فلسطین!
۱- بعد از شکستی که صهیونیستها در جنگ ۳۳ روزه تابستان ۲۰۰۶ با حزبالله متحمل شدند، اسرائیل متوجه شد دیگر یک ارتش شکستناپذیر نیست که زمانی ظرف ۶ روز چند ارتش ناسیونالیست عرب را مغلوب کرد. از این رو تلآویو با حمایت مالی ـ تسلیحاتی ایالات متحده در صدد برآمد ریشههای مقاومت را از منطقه غرب آسیا درآورد و به فاصله ۲ سال و نیم از جنگ ۳۳ روزه، دسامبر ۲۰۰۸ جنگ علیه غزه را برای محو حماس آغاز کرد؛ نبردی که پس از ۲۲ روز با پیروزی فلسطینیانی که حزبالله را الگوی خود قرار داده بودند و شکست تحقیرآمیز صهیونیستها پایان یافت.
با پایان جنگ ۲۲ روزه، سردار مجاهد شهید حاجقاسم سلیمانی با درک توطئه روزافزون آمریکا و اسرائیل برای هدم مقاومت، بر لزوم به وجود آمدن «هستههای مقاومت در کشورهای اسلامی» که ایده حضرت امام خمینی چند ماه پیش از ارتحال آن حضرت بود تاکید و زمینههای اجرای این ایده را فراهم کرد. حضرت امام ۲ آذر ۶۷ فرمودند: «باید بسیجیان جهان اسلام در فکر ایجاد حکومت بزرگ اسلامی باشند و این شدنی است؛ چرا که بسیج منحصر به ایران نیست. باید هستههای مقاومت را در تمام جهان به وجود آورد… شما در جنگ تحمیلی نشان دادید با مدیریت صحیح و خوب میتوان اسلام را فاتح جهان نمود».
آنچه بعدها در منطقه پیش آمد، بر دقت نظر حضرت امام صحه گذاشت. آمریکا در صدد اجرای توطئه ایجاد جنگهای داخلی در غرب آسیا برآمد. از سوی دیگر همین جو بایدن رئیسجمهور فعلی ایالات متحده، آن زمان – دوران عضویتش در مجلس سنا – نظریهپرداز و سپس مسؤول پروژه قرن بیستمی تجزیه کشورهای منطقه شد.
«سناتور بایدن» در آن سالها یک گروه صدها نفره از نخبگان آمریکایی را اداره میکرد که نیتشان برنامهریزی دقیق برای تجزیه عراق به ۳ کشور، عربستان به ۳ کشور، لبنان به ۲ کشور، سوریه به ۲ کشور و ایران به ۵ کشور بود. هدف اصلی چه بود؟ خیال راحت ابدی صهیونیستها و اوانجلیستها از ضعف کشورهای مسلمان و اینکه غرب آسیای تکهتکه آنقدر به خود مشغول شود که دیگر نای صحبت از نابودی اسرائیل هم نداشته باشد.
۴ راهکار نیز به تناسب موقعیت کشورها در نظر گرفته شد؛ به ترتیب ۱/ انجام همهپرسی استقلال(بخوانید تجزیه)؛ ۲/ انقلاب رنگین و مخملین؛ ۳/ کودتا؛ ۴/ در صورت موفق نشدن در هیچ یک از موارد ۳گانه، در نهایت تهاجم به این کشورها و اشغال نظامی.
۲- جمهوری اسلامی ایران به رهبری حضرت آیتالله خامنهای اما نگذاشت اهداف پلید آمریکا محقق شود. ایشان در نخستین گام، ملت کشور اشغالشده عراق را به مقابله با اشغالگران فراخواندند تا اسرائیل دیگری در منطقه پدیدار نشود. پس از برآمدن داعش با پول کشورهای عرب، سلاحهای آمریکا و اروپا و برنامهریزی صهیونیستها، تشکیل بسیج جهان اسلام رسما عملیاتی شد؛ بسیج مردمی سوریه، فاطمیون افغانستان، حشدالشعبی عراق، زینبیون پاکستان، حسینیون جمهوری آذربایجان و اشتر و مختار بحرین (گاه علنی و گاه مخفی) در کنار تقویت انصارالله یمن، همگی در راستای حذف داعش به فراخور نیاز به میدان آمدند و مغولهای زمان را از بین بردند.
۳- با رخداد عملیات طوفان الاقصی که بار دیگر فلسطین را به مسأله نخست دنیای اسلام و حتی جهان تبدیل کرد، تمام دنیای کفر به رهبری آمریکا و همراهی اروپا و ارتجاع منطقه به یاری صهیونیستها شتافتند که اگر نبود این حمایت جنایتکارانه، قطعا این حجم کشتار را شاهد نبودیم. اینجا هم ایران یکه و تنها ولی جوانمردانه و شجاعانه با پشتگرمی به خداوند متعال، با حمایت از محور مقاومت اجازه نداد اسرائیل و حامیانش طرفی ببندند و توفیقی به دست آورند و جنگ غزه بدون کمترین توفیقی برای تلآویو و با بیآبرو شدن آن نزد افکار عمومی جهان، به باتلاقی برای بنیاسرائیل مبدل شده است.
۴- هر چند «حقوق بشر» و «آزادی بیان» قبلا هم شعار بود، اما اقدامات دیوانهوار رژیم صهیونیستی در ۷ ماه گذشته علیه غیرنظامیان فلسطینی بویژه زنان، کودکان و سالخوردگان در واقع چنگ انداختن علنی به چهره حقوق بشر و واکنش شدید و خشن پلیس آمریکا علیه دانشجویان و اساتید معترض به جنایات سبعانه اسرائیل نیز، تعطیل کردن آزادی بیان است. آمریکا و اسرائیل میدانند این ایران و رهبر حکیم آن هستند که چنین روزگاری را برایشان رقم زدهاند و تحصن و اعتصاب در دانشگاهها، تغییر عنوان سالنها و ساختمانهای مختلف دانشگاههای ایالات متحده به نام شهدای فلسطینی، به زیر کشیدن پرچمهای آمریکا و رژیم آپارتاید صهیونیستی و برافراشتن پرچمهای جمهوری اسلامی ایران و فلسطین و به قول «تام کاتُن» تکرار شعارهای آیتاللهها توسط دانشجویان و اساتید آمریکایی! نشانه واضح بردن جنگ نرم با فاصله زیاد توسط ایران است؛ از این رو واقعا به شعارهای خود رسما پشت کرده و علنا خلاف ادعاهایشان عمل میکنند.
۵- جنایات اشغالگران در غزه علیه بیگناهان مظلوم پس از گذشت ۲۲۰ روز از ۷ اکتبر ۲۰۲۳/ ۱۵ مهر ۱۴۰۲، بر خلاف تصور غرب عادی نشده و مسلمانان و آزادگان سایر ادیان در واکنش به این جنایات متحد شده و دچار چنددستگی هم نشدهاند. گرچه همچنان دولتها و پادشاهان دستنشانده و بیاختیار کشورهای اسلامی برای حفظ رابطه با غرب، حمایت از رژیم صهیونیستی و در بهترین حالت سکوت را در پیش گرفتهاند اما ملتها بیدار شدهاند و نقاب از چهره متظاهر آنها فروافتاده. آمریکا گمان میکند با شدت عمل علیه دانشجویان، قدرت پراکنده کردن توان تجمیعیافته آزادگان جهان علیه اسرائیل غاصب را دارد و میتواند بر افکار عمومی دنیا غلبه کند.
جمهوری اسلامی کار خود را به خوبی و ظرافت انجام داد؛ حال نوبت اهالی رسانه و سلبریتیهای منصف ایران، غرب آسیا و دنیاست تا با حمایت همزمان از مردم غزه و دانشجویان بیدار آمریکا و اروپا و روشنگریهای خود، نقش موثرتری ایفا کنند و از ظرفیت به میدان آمده موجود برای ایجاد ارتباط فعال بین مراکز و گروههای صنفی و مردم آزاده دنیا برای در میدان نگه داشتن آنها تا رسیدن به نتیجه، استفاده نمایند.
یادداشت از سارا هوشمندی
انتهای پیام/