هوش مصنوعی به برنامه‌های درسی دانشجویان اضافه می‌شود - افق اقتصادی

هوش مصنوعی به برنامه‌های درسی دانشجویان اضافه می‌شود - افق اقتصادی
جمعه, ۲۵ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-15
کد خبر: 246991 |
تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴ |
95 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: فناوری‌های نوظهور و دیجیتال و هوش مصنوعی از مهرماه ۱۴۰۳ به برنامه‌های درسی رشته فنی و مهندسی با هدف کمک به اشتغال دانشجویان اضافه می‌شود.

هوش مصنوعی به برنامه‌های درسی دانشجویان اضافه می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در نوزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع که در این دانشگاه برگزار شد، افزود: در تدوین برنامه‌های جدید رشته فنی و مهندسی این دانشگاه، فناوری‌های نوظهور، هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال پیش‌بینی شده است که از مهرماه ۱۴۰۳ گذراندن آن برای تمام دانشجویان الزامی است.

وی یکی از نقاط با اهمیت این کنفرانس را ارتباط داشتن موضوع اصلی آن با شعار امسال و چند سال گذشته مبنی بر توسعه اقتصاد دانش بنیان است، عنوان کرد و یادآور شد: موضوع تولید طی دهه اخیر بحث محوری بوده و حضور مهندسان صنایع در کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع بسیار اثرگذار است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه تولید به طور کلی مهم است، ادامه داد: اما این موضوع در ایران که اقتصاد دانش بنیان را دنبال می‌کنیم باید مبتنی بر تولید دانش بنیان باشد.

رهایی تصریح کرد: تحقق مشارکت مردمی امری مهم است، سرمایه گذاران و مدیران و صاحب نظران در شرایطی می توانند در تولید مشارکت کنند که وضعیت اقتصادی کشور تثبیت شود؛ امری که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید دارند، اما تاکنون از آن غفلت شده است.

وی ادامه داد: هم افزایی و همراهی خوبی در چند سال اخیر بین حوزه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه ها حول محور صنعت دانش بنیان شکل گرفته و کنفرانس‌هایی برگزار شده است که اقدام خوبی است. امیدواریم این همکاری توسعه یابد و منجر به این شود که دانشگاه‌ها تحقیقات خود را هدفمند دنبال و صنایع بتوانند از آن استفاده کنند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: در صنعت دانش بنیان فعالیت های خوبی از قبیل تاسیس صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی انجام و سرمایه‌گذاری خوبی در این زمینه شده است، همچنین ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان تاسیس شده است که گردش مالی حدود ۵۵۰ میلیارد تومان دارند.

رهایی تاکید کرد: بروکراسی اداری در فعالیت‌های این صندوق باید کاهش پیدا کند، تحقق این امر در توسعه شرکت‌ها و تاسیس شرکت‌های جدید و اشتغال مولد مفید است. قطعا توسعه صنعت دانش بنیان باعث بهبود و توسعه کمی و کیفی تولید، رفاه و رضایت عموم مردم و در نهایت ترسیم چشم انداز با برکت برای کشور می‌شود.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید