به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، یکی از دستورکارهای امروز یکشنبه (۲۳ اردیبهشت) صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی جزئیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری درباره کاهش ساعات کاری ادارات و افزایش تعطیلات پایان هفته بود؛ لایحهای که کلیات آن سال گذشته در مجلس به تصویب نمایندگان رسیده بود.
اما بررسی این لایحه در نشست علنی امروز با حواشی همراه بود که یکی از این حواشی پیشنهاد حجتالاسلام نقدعلی نماینده خمینی شهر بود در ارتباط با این لایحه بود. وی در پیشنهاد خود درخواست بازگشت به اصل لایحه دولت که همان ساعت کاری ۴۲ و نیم ساعت در هفته بوده، مطرح کرد که این پیشنهاد با مخالفت نمایندگان مجلس همراه بود و رای نیاورد.
در ادامه نیز حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در پیشنهاد دیگری خواستار استمرار روند موضوع ساعات کاری ادارات یعنی ۴۴ ساعت در هفته و تعیین تعطیلی آخر هفته بر عهده دولت بود که این پیشنهاد نیز از سوی نمایندگان رد شد.
بنابراین مجلس هنوز مصوبهای درباره کاهش ساعت کاری ادارات و افزایش تعطیلات پایان هفته نداشته و مقرر شد که این موضوع در جلسات آتی مجلس تعیین تکلیف شود.
گفتنی است دولت در لایحه خود پیشنهاد کرده بود که ساعت کاری به ۴۲ و نیم ساعت تغییر یابد و همچنین تعطیلات پایان هفته را ۲ روز تعیین کرده بود، اما در عین حال روزی را برای اضافه شدن تعطیلات رسمی مشخص کرده بود. البته به نظر میرسد که دولت در ارتباط با روز دوم تعطیلات رسمی در کنار روز جمعه هنوز به نظر واحد نرسیده باشد، چرا که معاون پارلمانی دولت اخیراً گفته بود که دولت موافق تعطیلی پنجشنبه هاست اما برخی دستگاههای دولتی دیگر از جمله وزارت خارجه گویا موافق تعطیلی شنبهها هستند.
به گزارش تسنیم، کمیسیون اجتماعی مجلس در گزارش خود درباره لایحه مذکور، پیشنهاد کاهش ساعات کاری ادارات از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت کاهش را مطرح کرده و روزهای جمعه و شنبه به عنوان تعطیلات آخر هفته تعیین شود.
انتهای پیام/