به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزیر علوم در مراسم تجلیل از اساتید سرآمد و نمونه آموزشی دانشجویان نمونه دانشگاه کاشان گفت: برخی از طرحهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه کاشان در راستای دانشگاه حکمت بنیان است که این اقدام شایسته و ستودنی است.
وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی تبدیل دانشگاهها به دانشگاه حکمت بنیان تصویب شده است، خاطرنشان کرد: برنامه محوری، استاد محوری، شاگردپروری و اخلاق محوری فلسفه وجودی دانشگاه حکمت بنیان است.
معاون آموزشی وزیر علوم با اشاره به اینکه دانشمندان ایرانی همچون ابوعلی سینا، خوارزمی، غیاث الدین جمشید کاشانی و.. نقش کلیدی را در توسعه علمی داشتند، خاطرنشان کرد: امروز نیز اعضای هیئت علمی دانشگاهها نقش مهمی در تحقق دانشگاه حکمت بنیان دارند.
معاون آموزشی وزارت علوم استادمحوری را دیگر رکن دانشگاه حکمت بنیان عنوان کرد و افزود: امروز بیش از ۵۳ درصد پذیرش دانشجویان دکترای دانشگاهها به صورت استادمحور انجام میشود.
عموعابدینی به انتخاب اساتید سرآمد آموزشی اشاره کرد و گفت: ۲۰ نفر از از اساتید دانشگاهها به عنوان سرآمدان نمونه کشور انتخاب و از بین این تعداد ۲ تا ۳ نفر در سطح بینالمللی معرفی میشوند.
وی حکمت عملی و حکمت نظری و علم نافع را راه رسیدن به دانشگاه حکمت بنیان دانست و افزود: خوشبختانه برخی از طرحهای دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان مسیرش علم نافع است که باید این حرکت به دیگر دانشکدهها نیز سرایت یابد.
۹ طرح آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشگاهی کاشان در آیینی با حضور معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان افتتاح و کلنگزنی شد.
این طرحها شامل فیزیکسرای دانشگاه، مرکز توانمندسازی اجتماعی، مرکز بینالمللیسازی علوم انسانی، خانه سلامت، کلینیک حقوق، خانه خلاق علوم انسانی، آزمایشگاه روانشناسی، و آزمایشگاه حیوانات فیزیولوژی ورزشی است.
کتابی رئیس دانشگاه کاشان درخصوص طرحهای عمرانی توضیح داد: جهت اجرای این طرحها بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی کلنگ احداث خوابگاه متاهلی دانشجویی را از دیگر طرحها عنوان کرد و افزود: این خوابگاه ۲۴ واحدی نیز با زیر بنای ۱۲۰۰ متر مربع ساخته میشود.
کتابی خاطرنشان کرد: این طرح نیز با هزینه ۲۰ میلیاردی با مشارکت خیرین و اعتبارات دولتی دانشگاه مهرماه سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
انتهای پیام/