به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، بهرام عیناللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماریهای انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد میشود که اگر این بیماریها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماریها نخواهد شد.
وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد میشود. بنابراین هر حادثهای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان میتواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاشها و پیگیریهایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریمها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.
عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه میکند.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکتهای دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشتهایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکتهای دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.
وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانهای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هماکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که بهنوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکتها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکتها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاریسازی برسد.
انتهای پیام/