به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین حاجی تحلیلگر مسائل بین الملل در یادداشتی درخصوص پاسخ ایران به شهادت سردار زاهدی و همراهانش در حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق نوشت:
معتقدم حمله ایران متضمن اقدامات تکمیلی و تنگ کردن حلقه محاصره این رژیم خونخوار است.
شواهد و قرائن زیر نشان میدهد فرآیندهای جنگ ترکیبی علیه اسرائیل در مراحل پایانی خود قرار دارد. به طوری که دامنه بحران در سرزمینهای اشغالی فراگیر شده است؛ از جمله:
- طبق آمار رسمی، سقف فرار یهودیان به کشورهای اروپایی از مرز ۶۰۰هزار نفر عبور کرده است ، این درحالی است که مهاجرین هر لحظه فرار را آخرین فرصت برای نجات خود می بینند و فرودگاه بن گورین همچنان با ازدحام جمعیت و صف های طولانی مهاجران مواجه است و هرگونه تعلل عمدی یا سهوی ماموران مساوی است با واکنشهای خشونت آمیز از سوی مهاجران!
- بحران اسکان آوارگان بیش از سی شهر و شهرک
- قطعی آب و برق ناشی از بمباران تاسیسات زیربنایی توسط پهپادهای انتحاری و عوامل داخلی
- تشدید حملات نظامی از بلندی های جولان
- شتابنده و حجیمتر شدن اقدامات جبهه مقاومت عراق و حزب الله لبنان در هدف قرار دادن اهداف نظامی و بمباران فرودگاههای نظامی رژیم
- رونمایی و به کارگیری سلاحهای مدرن و جدید و آماده پرتاب به سرزمینهای اشغالی حزب الله لبنان
- تشکیل جمعیت حزبالله و گردانهای مسلح در اردن و آماده برای حمله از مرزهای کرانه باختری و گشوده شدن جبهه جدید علیه رژیم
- آماده باش یگانهای دور پرتاب یمن برای حمله گسترده به بندر ایلات و پالایشگاه های اسرائیل
- تداوم موج فزاینده نفرت جهانی بر علیه اسراییل در افکار عمومی دنیا
- تظاهرات گسترده مخالفین نتانیاهو در اورشلیم و اطراف پارلمان برای پایان جنگ و آزادی اسرای اسرایئلی که عرصه را برای نتانیاهو تنگ تر نمودهاست
- اصرار احزاب مخالف جلاد غزه بر عزل و سقوط دولت حاکم
- آشکار شدن هر چه بیشتر فاصله های بایدن با اسرائیل
- محکومیت اسرائیل در کشتار غزه توسط شورای حقوق بشر
- تصویب طرح ممانعت از ارسال سلاح های جنگی به اسرائیل
- طرح به کارگیری قانون منشور هفتم شورای امنیت برای مجازات اسرائیل و استفاده از اصل زور توسط برخی از کشورهای عضو اروپا در شورای امنیت سازمان ملل متحد [هرچند برخی از این دست اقدامات ممکن است عاری از شایبه انحراف سازی ذهن ایران نباشد].
- سستی روابط قطر با اسرائیل به خاطر حمایت تمام قد این کشور از حماس و نیاز مبرم اسرائیل به میانجی گری قطر برای آزادی زندانیان اسرائیل
- توقف حمایت دو کشور عربی در ترانزیت کالا به اسرائیل
- اعلام تصمیم ارتش اسرائیل دایر بر عقب نشینی از غزه !
- اجتماع بین المللی روز قدس به عنوان یک نقطه عطف تاریخی در محکومیت جنایات رژیم اشغالگر قدس
حالا می خواهم بر اساس این دادهها، نتیجه سخن را به چند نکته استفهامی و پرسشی ربط بدهم و آن این است که اسرائیل چه بود؟ و چه شد؟ و چه خواهد شد؟
جنگها و پیروزیهای اسرائیل با دول عرب در چهار جنگ پیشین تعداد روزهایش از بیست روز تجاوز نکرد. در سال ۱۹۶۷ در جنگ شش روزه در یک عملیات برق آسا چهار دولت عربی را در هم کوبید و سرمستانه پیروز میدان شد.
اما بعد از سال ۲۰۰۰، سیکل جنگهای طرفین طولانیتر شد. اسرائیل در جنگ سی و سه روز در جنوب لبنان با حزب الله شکست را پذیرفت و در آخرین نبرد طوفان الاقصی روز شمار جنگ از ۱۸۰ روز عبور کردهاست.
مقایسه کنید قدرت چند کشور مستقل صاحب ارتش در جنگ های گذشته که مغلوب اسرائیل شدند را با دو گروه شبه نظامی کوچک حماس و جهاد اسلامی در باریکه کوچک غزه که علی رغم بهره مندی و استفاده حداکثری از بمب های یک تنی سنگرشکن و هواپیماهای اف۳۵ و تانک های مرکاوا در چه باتلاقی گرفتار شده است!
بررسی اینکه چه چیزی باعث شده است اسرائیل در یک چنین معادله لاینحلی گرفتار و به حقارت کشیده شود بسیار حائز اهمیت است و به ما در پیش بینی آنچه پس از این با پاسخ پشیمان کننده جمهوری اسلامی ایران روبرو خواهیم شد کمک خواهد کرد.
بدون شک آه حنجرههای در خون طپیده دخترکان غزه، عینیت یافتن گفتمان خط شکن و خصم شکن مقاومت توسط دلاورمردان جبهه مقاومت، دکترین و سپر دفاع ترکیبی سردار سلیمانی در کنار جوانمردی ملت غزه و حمایت ملت رشید ایران از جمله عواملی هستند که اسرائیل را در کلاف سردرگمی که خود به دست خود بر دست و پایش تنیده است گرفتار ساختهاست و روز به روز آن را به سرنوشت محتوم مرگ و محو نزدیکتر کردهاست!
اما ملاحظه و ابایی ندارم که بگویم عصای موسوی و شجاعت و اقتدار علیگونه سیدعلی است که فرق یهود ِصهیونیسم را در خیبرها و خندق های دوران از جمله در غزه مظلوم و تحت محاصره در هم شکافته است و زمینه را برای رسیدن به آن سرنوشت محتوم را با پاسخ پشیمان کننده دلاور مردان جبهه مقاومت و ایران اسلامی را هر چه بیشتر فراهم کرده است.
انتهای پیام/