مخبر: تعاونی‌ها مردم را برای مشارکت در تولید بسیج کنند - افق اقتصادی

مخبر: تعاونی‌ها مردم را برای مشارکت در تولید بسیج کنند - افق اقتصادی
شنبه, ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-16
کد خبر: 228523 |
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۰:۱۴ |
129 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

معاون اول رئیس جمهور گفت: تعاونی‌ها باید مردم را برای مشارکت در اموری چون تولید مسکن بسیج کنند و دولت نیز تسهیلات و حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد.

مخبر: تعاونی‌ها مردم را برای مشارکت در تولید بسیج کنند

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با اعضای هیات رئیسه اتاق تعاون ایران که پیش از ظهر امروز (یکشنبه) برگزار شد، قانون اساسی جمهوری اسلامی را قانونی مترقی که با هوشمندی تدوین شده است توصیف کرد و گفت: در قانون اساسی ایران سه بخش اصلی دولتی، خصوصی و تعاونی برای اقتصاد تعریف شده است.

وی با تاکید بر اینکه باید بخش تعاون را به جایگاهی که در قانون اساسی تعریف شده برسانیم، تصریح کرد: بخش تعاون از مزیت‌های فراوانی برخوردار است چراکه جمع گسترده‌ای از مردم و آحاد جامعه را شامل می‌شود و بیشترین اعتماد و پایداری را ایجاد می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از اتاق تعاون ایران خواست برنامه‌ای عملیاتی و زمان‌بندی‌شده مبتنی بر مزیت‌های کشور برای جلب مشارکت مردم و نقش‌آفرینی بخش تعاون در جهت تحقق شعار سال تدوین کند به نحوی که نقش اتاق تعاون و دولت و همچنین جایگاه مردم در این برنامه به‌طور کامل مشخص باشد.

مخبر با یادآوری حجم گسترده نقدینگی که در اختیار مردم قرار دارد خاطر نشان کرد: بخش تعاون یکی از بهترین بخش‌ها برای جذب نقدینگی جامعه است چراکه خود مردم در تعاونی‌ها عضویت و سهم دارند و سازوکار و شرایط خوبی نیز برای همکاری دولت با تعاونی‌ها فراهم است.

وی با اشاره به تقسیم سود سهام عدالت گفت: بخش تعاون می‌تواند با ۷۰ همت سود سهام که در بین مردم توزیع شد کارهای بزرگی انجام دهد و با مشارکت دادن سهامداران در کارهای اقتصادی، برای آنها تولید ثروت کند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر لزوم فعال شدن بیش از پیش بخش تعاون در زمینه‌های مختلف معیشت، تامین نهاده‌ها، دارو، امنیت غذایی و سلامت خاطر نشان کرد: اگر بخش تعاون بتواند ۱۰ تا ۱۵ درصد در هر یک از زمینه‌ها مشارکت کند،‌ دولت با اتکا به نقش تعاونی‌ها در بخش‌های مختلف، می‌تواند مدیریت بهتری داشته باشد.

مخبر با یادآوری اینکه تعاونی‌ها همواره در بخش‌هایی چون تولید مسکن پیشرو بوده‌اند، افزود: تعاونی‌ها باید مردم را برای مشارکت در اموری چون تولید مسکن بسیج کنند و دولت نیز تسهیلات و حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد.

وی همچنین بر اهمیت فعال شدن تعاونی‌های مرزنشینان نیز تاکید و خاطر نشان کرد: اگر تعاونی مرزنشینان با مشارکت مردم آنگونه که باید فعال شود،‌ تا حد زیادی بستر قاچاق کالا از بین خواهد رفت.

در این جلسه رییس اتاق تعاون ایران نیز با اشاره به ظرفیت های گسترده بخش تعاون و وجود ۳۱ اتاق تعاون استانی، ۴۳ اتحادیه ملی و ۲۰ میلیون نفر عضو مستقیم و سهامدار بخش تعاون گفت: بخش تعاون بهترین راه برای مشارکت مردم در اقتصاد کشور است و اتاق تعاون ایران آمادگی دارد همکاری لازم را با دولت داشته باشد و در جهت تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم گام بردارد.

وی با بیان اینکه بخش تعاون در سطح جهان سابقه ای ۱۲۰ ساله دارد و اهمیت این بخش تا حدی است که سازمان ملل سال ۲۰۲۵ را سال تعاون نامگذاری کرده است افزود: در حال حاضر ۲۵۱ شرکت توسعه عمران شهرستان در سطح کشور وجود دارد که با مشارکت مردم، می تواند ظرفیت خوبی برای فعالیت های اقتصادی باشد.

در این جلسه همچنین چارچوب همکاری مشترک (تفاهمنامه) میان اتاق تعاون ایران و مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری در حضور معاون اول رییس جمهور به امضا رسید که افزایش نقش شرکت‌های توسعه عمران شهرستان، شرکت‌های تعاونی بخش کشاورزی، شرکت‌های سهام عدالت، شرکت‌های فراگیر ملی و شرکت‌های تعاونی مرزنشینان در جهش تولید از جمله محورهای این تفاهمنامه است.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید