به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با کارگزاران نظام ،گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار خطاب به مسئولان و مدیران کشور فرمودند که ملاک کارهای آنان باید خدمت به مردم و پیشرفت کشور باشد و هر مسئولی به فکر بالا رفتن در موقعیت شغلی و سیاسی خود باشد یا بهجای مصحلتاندیشی برای کشور، محبوبیت فردی خود را در میان گروهها و اقشار خاصی بالا ببرد، برکت کار از بین میرود.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس ادامهداد: بنابراین ما که بهعنوان کارگزاران حکومت در حال خدمت به مردم هستیم، باید این موضوع را در دایره توجه خود قرار دهیم که خدمت به مردم و پیشرفت کشور باید اولویت باشد.
وی بیان کرد: گواهی میدهم که پژوهشگران و کارکنان این مرکز در اقدامات خود چه در امور پژوهشی و چه در دیگر امور، بهدنبال پیشرفت کشور و خدمت به مردم بوده و از مصحلتاندیشیهای ناصواب دور است.
نگاهداری به تهیه دو مجموعه پژوهشی با محوریت اولویتهای مجلس دوازدهم و برنامه مرکز پژوهشهای مجلس در یک سال آینده، اشاره کرد و افزود: مجموعه اولویتهای مجلس دوازدهم، در واقع برنامه پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس برای چهار سال فعالیت کمیسیونهای مجلس است که آماده شده و در آستانه انتشار قرار دارد.
وی ادامه داد: برنامه سال ۱۴۰۳ این مرکز در نیمه اسفند سال گذشته به تصویب شورای پژوهشی رسید و بیش از ۶۰۰ برنامه برای یک سال فعالیت مرکز دیده شدهاست.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس تأکید کرد: این برنامه محوری برای مجلس و هم آماده سازی برنامه مرکز قبل از آغاز سال جدید، ارزشمند است و امیدوارم باعث پیشرفت کشور و مصوبات مجلس شود.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر معظم انقلاب به «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این دغدغه در سالهای گذشته در مرکز پژوهشهای مجلس وجود داشته و براین اساس منشور حکمرانی مردمی در عرصه اقتصاد مردمی و سیاست مردمی، رویکرد مردمی به مسائل اجتماعی و… در این مرکز تدوین شدهاست. بنابراین مردمیسازی، دغدغهای است که در مرکز پژوهشهای مجلس در سالهای گذشته مورد توجه بوده است.
نگاهداری گفت: رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نظام این انتظار را مطرح کردند که الگو و طراحی عملیاتی چگونگی مشارکت مردم در جهش تولید را دنبال کنند.
وی با تأکید بر اینکه تهیه و ارائه این الگو از مرکز پژوهشهای مجلس نیز مورد انتظار است، از کارشناسان و پژوهشگران این مرکز خواست تا یک کار کارشناسی دقیق و منسجم را در این زمینه شروع کنند.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس ادامهداد: پشتوانه کارشناسی خوبی در مرکز پژوهشهای مجلس در حوزه حکمرانی مردمی وجود دارد که میتواند در ارائه این الگوی عملیاتی برای مشارکت مردم در جهش تولید، اثرگذار باشد.
انتهای پیام/