به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، احمد زارعان در یادداشتی با بررسی افزایش سطح مخالفتهای بینالمللی با رژیم غاصب نوشته است:
اشغال فلسطین توسط رژیم صهیونیستی از سال ۱۳۲۷ش/ ۱۹۴۸ میلادی تاکنون، از طریق روندهای مختلفی اعمال شده است. از یک سو، اشغال فلسطین با حمایت و هدایت کشورهای غربی به ویژه انگلستان و ایالات متحده آمریکا همراه بوده است. از سوی دیگر، اشغال فلسطین از طریق روشهای سخت، خشونتآمیز و غیرانسانی اعمال شده است. یگانهای نظامی هاگانا و ایرگون در سال ۱۹۴۸ و سالهای بعد از آن، نقش مهمی در کشتار فلسطینیها و اخراج آنها از سرزمینهای آباء و اجدادیشان ایفا کردند. در ادامه، ماشین جنگی رژیم صهیونیستی روند اشغالگری را تداوم و توسعه داد به نحوی که در حال حاضر، سهم فلسطینیها از سرزمین فلسطین به کمتر از پانزده درصد رسیده است.
اما در کنار روندهای فوق، آن چه باعث شده صهیونیستها بتوانند ضمن تداوم اشغالگری و توسعه زمینخواری و الحاق بخشهای بیشتری از کرانه باختری، حمایت برخی دولتها و حتی ملتها را به دست آورند دست بالاتر آنها در جنگ روایتها در سطح بینالمللی بوده است. امپراتوری رسانهای صهیونیستها در یک قرن اخیر توانسته است روایتهای دروغینی از مظلومیت یهودیها و مصائب تاریخی آنها و همچنین حق تاریخی آنها بر فلسطین ساخته، پرداخته و ارائه کند. هولوکاست نمونه بارزی از دستکاری تاریخ با اغراض سیاسی است. این روایتها که در قالب تولیدات رسانهای به خورد مخاطب داده میشود تاثیر قابل توجهی بر افکار عمومی مردم جهان داشته کرده است به نحوی که برخی از مردم جهان تصور میکردند مسلمانان سرزمین تاریخی یهودیان را اشغال نمودهاند. به این ترتیب جای مظلوم و ظالم جابجا شده بود. در این چارچوب، طرح دودولتی بیش از آن که یک امتیاز یا فرصت تاریخی برای یهودیان تلقی شود یک لطف به فلسطینیها در نظر گرفته میشود.
عملیات طوفان الاقصی و حوادث بعد از آن، باعث شده است روایت خودساخته صهیونیستها از مظلومیت یهودیان و تاریخ فلسطین و همچنین حق حاکمیت آنها بر این سرزمین با تردیدهای جدی روبهرو شود. اگر چه در روزها و هفتههای اول پس از عملیات طوفان الاقصی صهیونیستها بر امواج مظلومنمایی سوار شدند اما جنایتها و وحشیگریهای صهیونیستها و عدم تناسب پاسخ آنها به ضربه دریافتی از سوی حماس باعث شد افکار عمومی در سطح بینالمللی در مورد صحت روایت صهیونیستها و صداقت آنها در روایت مسئله فلسطین تردید کند
امروز در قلب آمریکا و اروپا و در اقصی نقاط جهان ملتها از خود میپرسند چرا حماس عملیات طوفان الاقصی را انجام داد و چرا رژیم صهیونیستی یک جمعیت دو و نیم میلیونی را مورد شدیدترین تنبیه دستهجمعی قرار داده و ضمن کشتار غیرنظامیان، به دنبال غیرقابل سکونت کردن غزه و اخراج فلسطینیها از غزه است. بیداری افکار عمومی در مسئله فلسطین و انزجار عمومی از ماهیت و اقدامات رژیم صهیونیستی و انزوای این رژیم در جوامعی که دولتهای آنها بیشترین حمایت را از صهیونیستها به عمل میآورند یکی از مهمترین دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی است. در حال حاضر جنایات صهیونیستها در غزه بهویژه آن چه در بیمارستان شفا رخ داد و همچنین رویکرد نژادپرستانه و ضدانسانی این رژیم و مخالفت آن با همه اصول و قواعد اخلاقی، انسانی و حقوق بینالمللی، رژیم صهیونیستی را در محکمه افکار عمومی مفتضح و رسوا نموده است. تداوم روند کنونی که به نفرت عمومی مردم جهان از رژیم صهیونیستی و انزوای سیاسی هر چه بیشتر این رژیم منجر شده موضع جهان را نسبت به مسئله فلسطین تا حد زیادی تعدیل کرده و موضع فلسطینیها را تقویت کرده است.
انتهای پیام/