بلاتکلیفی متقاضیان تولید با مقررات اضافه درگاه ملی مجوزها - افق اقتصادی

بلاتکلیفی متقاضیان تولید با مقررات اضافه درگاه ملی مجوزها - افق اقتصادی
شنبه, ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-16
کد خبر: 226566 |
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱ |
128 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

محمدصالحی گفت: مهم‌ترین وظیفه برای اجرای شعار سال بر عهده دولت است که متاسفانه مقررات دست و پا گیر در حوزه تولید و بی‌سر و سامانی درگاه ملی مجوزها و مخالفت‌‌های برخی از دستگاه‌های اجرایی متقاضیان را در وضعیت بلاتکلیفی قرار داده است.

بلاتکلیفی متقاضیان تولید با مقررات اضافه درگاه ملی مجوزها

حسین محمدصالحی نماینده فریدن و فریدون‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به شعار سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: قطعا جهش تولید و حمایت جدی از تولیدکنندگان موجب اشتغال و رفع بسیاری از گرفتاری‌های اقتصادی کشور می‌شود و اگر برنامه منسجم و درستی برای شعار سال تبیین شود، پیشرفت خوبی در این عرصه شاهد خواهیم بود.

وی افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یعنی روی آوردن مردم به سرمایه‌گذاری در این زمینه و فاصله گرفتن از مصرف تولیدات خارجی که در بسیاری از موارد ضرورت دارد مردم از تولیدات خارجی که بازار را فرا گرفته استفاده نکنند.

نماینده فریدن در مجلس درباره اقداماتی که مجلس باید برای تحقق شعار سال انجام دهد، گفت: مجلس تاکنون قوانین حمایتی به تناسب شعار اقتصادی سال‌های اخیر داشته و مصوب کرده است اما هنوز ضرورت دارد با دقت بیشتر و نظارت دقیق‌تر در این حوزه ورود کند.

محمدصالحی با اشاره به نقش دولت برای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مهمترین وظیفه را دولت در بخش اجرایی این کار دارد که متاسفانه مقررات دست و پا گیر در حوزه تولید و بی سر و سامانی درگاه ملی مجوزها و مخالفت‌‌های گسترده  و نا امیدکننده برخی از دستگاه‌های اجرایی متقاضیان تولید را در کوچه‌های بی‌سرانجامی و بلاتکلیفی قرار داده است و تا این روند دردسرساز که در برخی استان‌ها مثل استان اصفهان فراتر از مقررات دولتی و فقط با هدف حفظ منافع حاشیه شهر اصفهان و تامین رفاه و اشتغال مراکز استان از صدور مجوز در سایر مناطق سر باز می‌زنند و عملا مانع سرمایه‌گذاری و توسعه بخش تولید می‌شوند؛ لازم است دولت کارگروهی ویژه بصورت ماهانه در مرکز تشکیل دهد و موارد و درخواست‌های استانی را جدی بررسی کند. ستادهای تسهیل اشتغال استانی همان تکرار رویه‌های قبل است و مشکلی را که حل نکرده‌ هیچ بلکه بر مشکلات و فرصت‌کشی‌ها افزوده است.

انتهای‌ پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید