به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، نشست هم اندیشی جمعی از نخبگان با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دبیرخانه این شورا برگزار شد.
حجتالاسلام و المسلمین خسروپناه در این نشست اظهار کرد: در کنار برنامهریزی در حوزه علم و فناوری نخبگان، باید به ایمان، باورهای دینی و تعلق نسبت به کشور در میان نخبگان توجه کنیم.
وی ادامه داد: همواره تلاش میکنیم نیروهایی تربیت شوند تا کاستیها برطرف شوند اگر در این میان ایمان دینی نباشد و شخص هم نسبت به کشور تعلق نداشته باشند، نتیجه مورد انتظار حاصل نمیشود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: برای برگزاری المپیادها برنامهریزی و هزینه میکنیم، در کنار آن باید به ایمان به خداوند و ایمان به وطن توجه کنیم، این توجهات در کشور ما مغفول مانده است، مگر اینکه خانوادهها به این موضوع توجه کنند.
خسروپناه درباره حلقه تولید دانش تا بازارسازی عنوان کرد: ۴ حلقه تولید دانش، تبدیل دانش به فناوری، تبدیل فناوری به تجاریسازی و تبدیل تجاریسازی به بازارسازی جهانی باید مدنظر باشد. باید یک نظام برنامهریز این حلقه را طراحی کند تا همه ابعاد این حلقه مدنظر باشد.
وی ادامه داد: بر مبنای تأکید رئیس جمهور باید برنامهریزی نظاممندی تعریف شود که هر شرکت دانشبنیانی قصد تجاریسازی محصولات خود را دارد، مورد حمایت قرار گیرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سیاست جدیدی در شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است تا برای بانوانی که قصد دارند در زمان تحصیل یا تدریس مادر شوند، تهسیلگر باشد، به زودی این بسته سیاستی نهایی خواهد شد.
وی با استقبال از هیئت اندیشهورزی که در بنیاد ملی نخبگان شکل گرفته بیان کرد: باید دغدغههای نخبگان از طریق این بنیاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی منتقل شود، اگر مشکلاتی وجود دارد نیز از طریق این بنیاد به اطلاع شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد تا زمینه رفع آن از طریق این شورا فراهم شود.
ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم و فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، نیز در این نشست به تبیین مصوبات شورای در زمینه نخبگان پرداخت و به تشکیل بنیاد ملی نخبگان با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۸۴، تشکیل سازمان ملی استعدادهای درخشان (سمپاد) و تصویب اساسنامه آن توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، آئیننامه بکارگیری نخبگان به عنوان عضو هیئت علمی، مصوبه جذب نگهداشت نخبگان، اساسنامه باشگاه دانش پژوهان جوان اشاره کرد.
سیدسلمان سید افقهی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز به تبیین برنامههای جدید این بنیاد در حوزه نخبگان پرداخت.
داود پیرانی استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشجوی نمونه آموزشی در طرح شهید مطهری وزارت بهداشت، علی محمد مصباحی نیا پژوهشگر پسا دکتری مهندسی عالم و مواد دانشگاه صنعتی شریف، امین زمانی مدال طلای کشوری و نقره جهانی المپیاد نجوم دانشجوی برق دانشگاه شریف، زینب قدس پور مدال طلای المپیاد نانو، برگزیده جشنواره دانش آموزی نانو و جشنواره نوجوان خوارزمی و پذیرفته مرحله اول المپیادهای ریاضی و کامپیوتر و مرحله دوم نانو و سواد رسانه، متین محمودی فر استاد بار موسسه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی، رئیس NIGEB، امیر حسین اخلاصی مدال نقره جهانی و کشوری ریاضی مدال نقره مسابقات جهانی ریاضی مدال طلای مسابقات کشوری ریاضی، افشین دانه کار استاد علوم جنگل داری دانشگاه تربیت مدرس مجری و مدیر ۳۵ طرح و پروژه مطالعاتی، سید سجاد موسوی مدال طلای المپیاد فلسفه پزشکی مدال نقره المپیاد مدیریت سلامت، جواد شمس الدینی دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه تهران، مریم مشهدی دکتری تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مدعوین نخبه این نشست بودند.
انتهای پیام/