انتشار ویژه نامه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی - افق اقتصادی

انتشار ویژه نامه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی - افق اقتصادی
شنبه, ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-16
کد خبر: 220489 |
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴ |
156 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

ویژه‌نامه نشریه ماهنامه سیاسی دانشجویی «هفتِ‌تیر» به صاحب امتیازی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی(ره) و با همکاری تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران منتشر شد.

انتشار ویژه نامه بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، ویژه‌نامه نشریه ماهنامه سیاسی دانشجویی «هفتِ‌تیر» به صاحب امتیازی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی(ره) منتشر شد.

 این ویژه‌نامه در سه بخش یادداشت، مصاحبه و مناظره تنظیم شده است که به‌تربیب عددی هجده، سه و سه نوبت مناظره مکتوب دانشجویی را دربرمی‌گیرد. لازم به ذکر است که نشریه هفت‌ِتیر بسیج‌دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی(ره) از کارگروه‌های مختلفی تشکیل شده است که در موضوعات مختلف سیاسی با رویکرد مطالبه‌گرایانه نقادانه، به‌صورت تخصصی مطلب کار می‌شود.

کارگروه «تدبیرالرعایا» که از واحدهای، واحد قوه مجریه، واحد قوه قهریه، واحد بهارستان، واحد مسئله روز، واحد مطالبه‌گری(دانشگاه/کشوری) واحد نهادها و سازمان‌ها تشکیل شده است، در این ویژه‌نامه، یادداشت‌های “چرا بحران؟!”(واکاوی چرایی آمار مشارکت پایین در انتخابات)، “با یک نگاه مجموعه‌ای، این مجلس انصافا انقلابی است!” تحلیلی بر عملکرد مجلس یازدهم، “مجلس خبرگان رهبری” تحلیلی بر عملکرد مجلس خبرگان رهبری، “رد صلاحیت روحانی و افکار عمومی” تحلیلی بر حواشی و پیامدهای ردصلاحیت رئیس‌جمهور سابق، “بررسی تاریخچه مجلس اعلای فقهی در ایران” تحلیلی بر تاریخچه مجلس خبرگان رهبری -که به‌صورت سلسله‌یادداشت در شماره‌های آتی منتشر خواهد شد-، “بررسی عملکرد صداوسیما” در موضوع انتخابات و ایضا “دوازده شاخصه برای انتخاب اصلح و دوازده اولویت مجلس دوازدهم” منتشر شده است.

از واحد‌های حکمرانی و جریان‌شناسی کارگروه «رأی‌العلماء» به‌ترتیب چهار و دو یادداشت “در رثای انتخابات”، “ترازوی انتخابات”، “جایگاه مجلس در حقوق اساسی”، “جمهوریت از تئوری تا اجرا”، و “رقابت در ایستگاه ائتلاف‌ها” و “دعواهای لیستی” منتشر شده است.

در کارگروه «امور خارجه»، تولیدی واحد‌های منطقه مِنا و دشمن‌شناسی به‌ ترتیب یادداشت‌های “مشارکت سیاسی و امنیت ملی”، و “چه کسانی می‌خواهند آمار مشارکت انتخابات پایین باشد؟!” است.

کارگروه «حکایت‌القدما» متشکل از واحد‌های شخصیت‌شناسی، وقایع‌ تاریخی و واحد سیرتاریخی است. از واحد شخصیت‌شناسی یادداشتِ “بهشتی، احزاب و انتخابات” توسط محمدمهدی رفیعی، سردبیر محترم موسسه اندیشه بهشتی آماده شده است. در کارگروه «چرتکه» در واحد مصوبات مجلس، به بررسی عملکرد اقتصادی مجلس یازدهم در یادداشت “کارنامه اقتصادی مجلس یازدهم”پرداخته شده است.

در بخش مصاحبات نیز، سوالاتی یکسانی از دو شخصیت با دیدگاه متفاوت پرسیده شده که موجب شده مانور تحلیلی_انتقادی خوبی بر مسئله نظارت استصوابی شورای نگهبان داده شود. دو مصاحبه اول که این مهم را در خود جا داده با جناب آقایان دکترعلی فتاحی، قائم‌مقام شورای نگهبان، نویسنده و پژوهشگر حوزه حقوق عمومی، دکترعلی‌اکبر گرجی عضو محترم هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی(ره) و رئیس انجمن حقوق اساسی ایران انجام شده است.

مصاحبه سوم با جناب دکتر حامد نیکونهاد، عضو محترم هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی(ره)، پژوهشگر حقوق عمومی و وکیل دادگستری در قالب مصاحبه مکتوب با سوالات متفاوتی از دو مصاحبه اول، از تحزب‌سیاسی تا جایگاه و نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی و.. انجام شده است.

در بخش نهایی نیز مناظره مکتوب دانشجویی با موضوع “مشارکت یا عدم مشارکت در انتخابات؟!”، در راستای تحلیل چرایی و نتایج هر کدام از این اقدامات، توسط دانشجویان موافق و مخالف به رشته تحریر درآمده است.

شایان ذکر است که این ویژه‌نامه با همکاری تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با محوریت دانشگاه شهید بهشتی(ره) تهیه شده و یادداشت “جایگاه مجلس در حقوق اساسی” به قلم مهناز بیات، عضو محترم هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی(ره) و پژوهشگر حوزه حقوق عمومی نگاشته شده است.

انتهای پیام/

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید