به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس در نشست خبری «انتخابات، دانشگاه و مشارکت که امروز در این دانشگاه برگزار شد در خصوص حق تعیین سرنوشت گفت: یکی از حقوق مسلم بشریت حق تعیین سرنوشت است که دو بعد داخلی و خارجی دارد. بعد داخلی یعنی حق انتخاب شدن و حق انتخاب کردن، افراد خود در معرض انتخاب قرار میدهند و دیگران آنها را انتخاب میکنند.
وی ادامه داد: اگر انتخاب درستی صورت بگیرد، سرنوشت درستی برای پیشرفت کشور رقم میخورد. بعد خارجی مربوط به استقلال کشور میشود ابرقدرت های دیگر در دنیا در صورت مشارکت ما در تعیین سرنوشت خود نمیتوانند در این حق دخالتی کنند.
دانشجو تصریح کرد: اگر حضور همه در انتخابات شکل بگیرد نتیجه آن یک مجلس قوی خواهد بود. یعنی قانونهایی وضع خواهد شد که مسیر درستی را برای حل مشکلات کشور ریل گذاری میکند. دانشگاهها مراجع خوبی برای کمک به مردم برای انتخاب درست هستند و مجموع ۱۴ دانشگاه برتر کشور به اهمیت نقش خودشان در این مسیر واقف هستند و از همه اقشار ملت دعوت میکنند تا در انتخابات شرکت کنند.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه دانشگاهها محل بروز سلیقههای مخنلف سیاسی هستند گفت: دانشگاه به فرهیختگی خود پی برده است فلذا سکویی را فراهم کردند که اصول گرایان، اصلاح طلبان و مستقل ها و همه کسانی که شناشنامه رسمی دارند بتوانند در دانشگاه حضور پیدا کنند و بگویند چه برنامه ای برای حل و فصل مشکلات کشور دارند و چه میخواهند انجام دهند.
وی ادامه داد: ما به هر تشکل شناسنامه داری که درخواست فعالیت انتخاباتی داشته باشد سکوی فعالیت دادیم. انتخابات یک فرصت بی بدیل برای مشارکت مردم و به اجرا دراوردن حق تعیین سرنوشت است. هرچقدر این کار را با حساسیت بیشتری دنبال کنیم اینده بهتری برایمان متصور می شود. دشمنان چشمشان به پیشرفت کشور و مردم این کشور چشمشان به این انتخابات است.
دانشجو همچنین افزود: اگر همه مردم به تبعیت از عقل، فکر، تاریخ و مراجع علمی خود در دانشگاهها شرکت پرشوری داشته باشند، دشمن نسبت به فشار آوردن به ایران و تسلیم کردن ان ناامید میشود. امریکا، انگلیس و اسرائیل مایوس می شوند و فشار های خود را برمیدارند و برای ایجاد یک زیست پایدار در منطقه و برد برد در کشورهای منطقه تنها راه را دوستی با ایران خواهند دید.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس در پایان گفت: قطعا آنها مایوس می شوند و تحریم ها را بر خواهند داشت. وقتی پس از ۴۵ سال جنگ، فشار و تحریم بفهمند جمعیت کثیری از این کشور دفاع میکنند میفهمند که ازطریق دوستی باید راه گفتگو و تعامل را باز کنند. این حضور از حضور در انتخابات قبلی اهمیت بیشتری دارد. ما دانشگاهیان و نیروهای انقلابی حضور پیدا کردیم و به این نتیجه رسیدیم که این حضور به نفع کشور است و دانشگاه خودش محل تمدن سازی است و انتخابات هم یک جریان تمدن ساز است.
انتهای پیام/