رئیس جمهوردر جشنواره خوارزمی:
اقتصاد ایران: رئیس جمهور با بیان اینکه علم و فناوری زیربنای اقتدار کشور است، گفت: باید تعامل خود را با همه دولتها برای انتقال دانش و فناوری حفظ کنیم.
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور کشورمان صبح امروز (سهشنبه ۹ اسفند ماه) در سی و ششمین جشنواره بینالمللی خوارزمی که در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، با تاکید بر جایگاه والای دانش، خرد و بینش گفت: در سیره و سلوک دین اسلامی نیز جایگاه ویژه و ممتازی برای خردمندان و محققان قائل بودند و همواره کسی که اهل تدبر و تعقل بوده را مورد تشویق قرار دادهاند. همچنانکه در دین اسلام به مسلمانان درباره تدبر در آیات قرآن و جلوههای خداوند نیز سفارش شده است.
وی افزود: بشر باید با علمی و ژرف اندیشانه در جهان و قوانین پیچیده هستی نظر کند تا بتواند آنها را به درستی کشف کند. کشف این قوانین بر عهده بشریت است و باید در راستای گسترش علم و فناوری تلاش کند چرا که هیچ مسئلهای نیست که درمان نداشته باشد فقط کافی است بشر برای کشف این دو بکوشد.
رئیسی تصریح کرد: امروز بشریت در جای جای عالم با استفاده از قوانین هستی توانسته بهترینها را در زندگی خود به کار بگیرد و همین باعث شده در مقابل تهدیدات آفات طبیعی، بیماریها و سایر مشکلات آمادگی بیشتری داشته باشد.
رئیسجمهور با بیان اینکه علم و فناوری زیربنای اقتدار کشور است، اظهار کرد: علم و دانش ضرورت پیشرفت در هر حوزهای است. زنجیره دانش، پژوهش، نوآوری و فناوری توسعه پایدار در کشور را تضمین میکند.
باید تعامل خود را با همه دولتها حفظ کنیم
رئیس جمهور بیان کرد: علم و فناوری مرز نمیشناسد بنابراین باید تعامل خود را با همه ملتها و دولتها حفظ کنیم تا بتوانیم دانش و فناوری را منتقل کنیم. تعاملی که با همه کشورهای همسایه و منطقه داریم باید بر اساس انتقال علم و فناوری استوار باشد.
رئیسی با اشاره به اینکه خوشبختانه در سالهای اخیر حرکت خوبی در مسیر علمی داشتهایم، گفت: مشوق اصلی در زمینه پیشرفتهای علمی رهبر معظم انقلاب بودهاند که بارها در نشستهای مختلفی که با اصحاب علمی داشتهاند تاکید کرده اند که از پیشرفت علمی حمایت خواهم کرد و حقیقتاً نیز حمایت کردند.
رئیسجمهور تاکید کرد: پیشرفتی که امروز در شرکتهای دانشبنیان شاهد آن هستیم مدیون تلاش دانشمندان، دانشپژوهان و فرهیختگان کشور و همچنین مرهون حمایتهای رهبر معظم انقلاب است.
وی بیان کرد: دولت سیزدهم خود را موظف میداند که از شرکتهای دانشبنیان حمایت کند. حمایتهای مالی، تسهیلاتی و حقوقی و همچنین حمایت از محصولات دانشبنیان برای بازاریابی و تجاریسازی اقداماتی است که دولت میتواند در زمینه آن کمک کند و دستگاههای مختلف نیز باید در این زمینه همکاری داشته باشند.