به گزارش خبرگزاری فارس از ری، حمید بادرستانی مدیرعامل نیروگاه برق ری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شروع فصل سرد سال و وارونگی هوا و موضوعات آلودگی هوا، با اطمینان اعلام میکنم که در نیروگاه ری به هیچ وجه حتی قطرهای مازوت استفاده نمیشود و از لحاظ فنی امکان استفاده از این سوخت در نیروگاه ری وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه سوخت مصرفی نیروگاه ری گاز بوده و در شرایط اضطرار و پدافند غیرعامل گازوئیل به عنوان سوخت جایگزین مصرف می شود، تاکید کرد: اگر تمام ظرفیت نیروگاه استفاده شود، روزانه در حدود ۴ تا ۵ میلیون متر مکعب مصرف گاز داریم و اگر مصرف گازوییل در صورت اضطرار انجام شود ۳.۵ میلیون لیتر خواهد بود.
مدیرعامل نیروگاه برق ری با بیان اینکه عمر استاندار این گونه نیروگاه ها ۳۰ سال است درحالی که نیروگاه ری با ۴۶ سال سابقه به لحاظ تعداد واحدها دومین نیروگاه دولتی کشور محسوب می شود، اضافه کرد: این نیروگاه با ۳۵۰ نیروی انسانی و تولید ۸۰۰ مگاوات، حدود ۱۰ درصد برق مصرفی تهران را به میزان ۲ ساعت در شبانه روز تامین می کند.
بادرستانی تصریح کرد: بیش از ۴۰ درصد نیروگاه فضای سبز است در صورتی که استاندارد محیط زیست ۲۰ درصد است و ۱۰ هزار درخت مثمر و غیرمثمر که به صورت قطرهای آبیاری میشود در این مرکز وجود دارد.
وی با بیان اینکه بحث نوسازی و بازسازی نیروگاه در دستور کار قرار دارد و این فرآیند آغاز شده است گفت: پست GIS نیروگاه در حال احداث است و بحثهای مالی و قراردادی احداث نیروگاه جدید در وزارت نیرو در حال انجام است تا با بهنتیجه رسیدن این مباحث، واحدهای جدید نصب شود و واحدهای قدیمی کنار گذاشته شوند.
مدیرعامل نیروگاه برق ری افزود: نیروگاه فعلی ری با عمری ۴۷ ساله، ظرفیت اسمی ۸۰۰ مگاواتی و راندمانی ۲۲ درصدی دارد که با نوسازی و احداث واحدهای جدید، یک نیروگاه ۱۰۰۰ مگاواتی با راندمان ۵۵ درصدی جایگزین نیروگاه فعلی خواهد شد.
بادرستانی با بیان اینکه تعمیر و نگهداری واحدهای گازی نیروگاه ری توسط متخصصان داخلی انجام می شود، ادامه داد: این نیروگاه با پنج تنوع فناوری، متنوعترین نیروگاه دنیا است و ضمن تولید برق، به پایداری شبکه سراسری کمک می کند.
وی با اشاره به اینکه یکهزار تعیمرات دوره ای را به دست مهندسان داخلی انجام دادیم، بیان کرد: ۹۰ درصد کار تعمیر، نگهداری و تولید قطعات مورد نیاز واحدها توسط متخصصان و کارشناسان داخل نیروگاه انجام می شود که این واحد تبدیل به دانشگاهی در این حوزه شده است.
پایان پیام/