به گزارش خبرگزاری فارس از ملارد، علیرضا فخاری استاندار تهران در جلسه شورای اداری شهرستان ملارد که امروز در فرهنگسرای بعثت صفادشت برگزار شد، اظهار کرد: نیازهای مطرح شده در حوزه زیرساختها و خدمت شهری گسترده است و برای رفع این مشکلات در شهرستان ملارد باید تلاش دوچندان داشت و چگونگی تقسیمبندی و تعیین وضعیت ادارات حایز اهمیت است.
وی با بیان آنکه مشکلات قابل حل است، گفت: در رفع این مشکلات بعضا خودمان پیچیدگیهایی ایجاد میکنیم که با توجه به دسترسیهای محدود مردم باید توجه بیشتر به آنها داشت و در جهت پویایی و رشد تلاش کنیم.
استاندار تهران افزود: ادارات زیرمجموعههای خود را کنترل کنند و مماشات ممنوع است و گاهی اوقات در ادارهای حق العمل خارج از عرف گرفته میشود و مسؤول این کار مدیری است که نظارت ندارد و باید در امر دقت در عملکردها بازنگری کرد.
فخاری با بیان اینکه در کنار کمبودها، ثروتها و نیروهای با استعداد و تفکر و اندیشه هم وجود دارد، افزود: باید داراییها و خوبیها را دید و از آنها استفاده کرد و شهرستان ملارد باید آیندهپژوهی داشته و برای ۲۵ سال بعد، کنترل جمعیت، جذب سرمایه و زیرساختها، نظام برنامه داشته باشد.
وی ادامه داد: وقتی در بحث طرح فاضلاب صحبت میشود، میزان منابع و محل مصرف باید بررسی شود و نباید معطل دولت بود و از سرمایهگذار و بخش خصوصی استفاده کرد.
استاندار تهران تاکید کرد: شورای اداری و برنامهریزی شهرستان باید از امروز برای آینده ملارد برنامه داشته باشد و مسؤولان نگاه و چشمانداز داشته باشند و سپس اولویتها مبتنی بر برنامه رسیدگی شود و با نگاه بر آینده و فصل مشترک شهرستانها و نظام ذهنی توام با برنامه میتوان موفق بود و اینگونه پول و نیروی انسانی هدر نمیرود.
فخاری با بیان اینکه در حوزه اقتصادی و اشتغال ارتباط منطقی بین دو پدیده مورد توجه قرار گیرد، افزود: ظرفیت سرمایهگذاری در بخشهای مختلف ملارد وجود دارد و در تولید ثروت باید اقدام کرد و برای بخشهای خصوصی فراخوان همکاری و مشاوره داده شود تا تحول ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه به استانداردسازی لازم است توجه شود تا بتوان کمبود منابع و هدر رفت آب به خصوص در حوزه کشاورزی را مدیریت کرد، خاطرنشان کرد: عوامل پیشران شهرستان لازم است بررسی و مطالعه شود چرا که بر سیاستگذاریها موثر است.
استاندار تهران با اشاره به انتخابات گفت: در ایران مردمیترین نظام جمهوریت شکل گرفته و مردم پای کار کشور و انقلاب هستند و باید به کارکردهای عملگرا بیشتر توجه داشت تا امید آفرینی بیشتر و سهم مشارکتها نیز افزایش یابد و موجب بیشتر شدن قدرت ملی شود.
فخاری توجه به مسائل فرهنگی و برنامهریزیهای آموزش اخلاقی را حائز اهمیت دانست و گفت: برای جلوگیری از شکلگیری ناهنجاریهای اجتماعی باید خودمان اقدام کنیم و از خانواده، محیط زندگی و کار برنامهریزی صورت گیرد و با فرهنگسازی میتوان در کاهش مسائل و آسیبهای اجتماعی و فسادهای جانبی نقش داشت.
وی به ساخت اردوگاه فرهنگی و آموزشی، حوزه علمیه، مسجد و بازپروری معتادان تاکید کرد و ادامه داد: نباید نسبت به برخی مشکلات از جمله عفاف و حجاب به راحتی گذشت و نباید نفاق در نیروهای اداری و مدارس ایجاد شود و ضرورت حجاب باید در محیط کار و جامعه تبیین شود و تنها با صرف قانون نمیتوان برخورد و رسیدگی کرد.
استاندار تهران با بیان آنکه فرمول عدم تغییر کاربری کشاورزی لازم است در کمیسیون کشاورزی مجلس بازنگری شود، تصریح کرد: تامین امنیت محصول همگرایی است و با برنامهریزی و آیندهنگری و نشان دادن و حفظ قابلیتها، ظرفیتها و مصونسازی سرمایهگذار میتوان در توسعه و آبادانی موفق بود.
پایان پیام/