کمبود ۱۵۰ معلم در بخش کهریزک برای سال تحصیلی جدید - افق اقتصادی

کمبود 150 معلم در بخش کهریزک برای سال تحصیلی جدید - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 140107 |
تاریخ انتشار : ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱:۵۲ |
240 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

رئیس آموزش و پرورش بخش کهریزک گفت: تعداد بازنشستگان فرهنگی در سال جدید حدود ۲۵۰ نفر و تعداد نیروهای استخدامی در منطقه حدود ۱۰۰ نفر است لذا حدود ۱۵۰ معلم کم داریم که از طریق نیروهای خرید خدمت و حق التدریس تامین خواهد شد.

کمبود ۱۵۰ معلم در بخش کهریزک برای سال تحصیلی جدید

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، آیین خشت گذاری مدرسه ۹ کلاسه خیرساز عصر امروز با حضور خیران استانی و مسؤولان بخش کهریزک در روستای گلحصار برگزار شد که این مدرسه در زمینی به مساحت ۲ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد تومان در سال تحصیلی آینده بهره برداری خواهد شد.

کمبود ۱۲ مدرسه در کهریزک

علی اصفهانی رئیس آموزش و پرورش بخش کهریزک در این مراسم اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید ۳۵ هزار دانش آموز در ۳ بخش قلعه نو، باقرشهر و کهریزک به مدرسه می روند که در بخش قلعه نو تراکم دانش آموزی در حد استاندارد و حدود ۲۵ دانش آموز در کلاس است اما در باقرشهر و کهریزک تراکم دانش آموزی به ۴۰ نفر می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه گلحصار پرجمعیت و مهاجرپذیر است، گفت: در روستای گلحصار ۶ مدرسه و یک‌هزار و ۸۰۰ دانش آموز وجود دارد و تراکم دانش آموزی ۳۲ نفر است که با تاسیس این مدرسه تراکم دانش آموزی به ۲۶ نفر تقلیل پیدا خواهد کرد.

رئیس آموزش و پرورش بخش کهریزک افزود: در حال حاضر ۸ مدرسه در حال احداث داریم که در پاییز ۱۴۰۲، دو مدرسه ۱۲ کلاسه و ۱۵ کلاسه در منطقه افتتاح می‌شود که مدرسه مهرنگار در شهرک ارغوان باقرشهر و مدرسه حضرت جوادالائمه(ع) در شهر کهریزک سال گذشته کلنگ زنی شده بودند و امسال بهره برداری می‌شوند.

وجود ۱۰ هزار و ۳۱۳ دانش آموز اتباع در بخش کهریزک

اصفهانی با بیان اینکه در سطح منطقه ۱۴۰ مدرسه وجود دارد و برای رسیدن به حد استاندارد، ۱۲ مدرسه کم داریم، ابراز کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ حدود ۱۰ هزار و ۳۱۳ نفر دانش آموز اتباع داشتیم که تقریبا یک سوم دانش آموزان سطح منطقه را به خود اختصاص داده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به سهمیه جذب ۱۰۰ معلم در سال تحصیلی جدید تصریح کرد: تعداد بازنشستگان فرهنگی در سال جدید حدود ۲۵۰ نفر و تعداد نیروهای ورودی حدود ۱۰۰ نفر است لذا حدود ۱۵۰ معلم کم داریم که امسال نیاز به نیروهای خرید خدمت و حق التدریس بالاتر از سال‌های قبل است.

رئیس آموزش و پرورش بخش کهریزک در خصوص احداث این واحد آموزشی خاطرنشان کرد: هزینه ساخت این مدرسه را پالایشگاه نفت تهران تقبل کرده و در فاز اول مبلغ ۱۵ میلیارد از ۹۰ میلیارد ریال پرداخت شده است و در مهرماه ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسد.

افتتاح ۷۳ مدرسه خیرساز در مهر ماه

مجید پیروزان مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز شهرستان‌های استان تهران نیز در این مراسم بیان کرد: در حال حاضر ۹۹ مدرسه خیرساز در کل شهرستان‌های استان تهران در حال ساخت است که در مهر ماه سال جاری ۷۳ مدرسه افتتاح و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد و ۲۶ مدرسه نیز با توجه به شرایط تامین بودجه طی ماه‌های آینده افتتاح خواهد شد.

کمبود 150 معلم در بخش کهریزک برای سال تحصیلی جدید

 

حامد آرمانفر مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه این مدرسه با اعتبار ۹ میلیارد تومان در مدت یک سال احداث خواهد شد، اظهار کرد: این مدرسه به نام «شهدای پالایشگاه تهران» نامگذاری شده که در ابتدا این طرح با ۱۵میلیاردریال شروع شد و به لطف خدا و عنایت شهدا توانستیم این مبلغ را به ۹۰ میلیارد ریال افزایش دهیم.

تأمین ۱۰ درصدی بنزین کشور در پالایشگاه نفت تهران

وی در ادامه با بیان اینکه پالایشگاه نفت تهران به طور متوسط ۶.۵ میلیون لیتر در روز تولید دارد و با توجه به شرایط کشور تا ۷.۵ میلیون لیتر در روز نیز افزایش می‌یابد، گفت: با راه اندازی CCR پالایشگاه نفت تهران، کیفیت و کمیت محصولات افزایش خواهد یافت و به حد استاندارهای یورو به میزان حدود ۵.۱ میلیون لیتر خواهد رسید.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران با اشاره به اینکه میزان مصرف روزانه بنزین در کشور به دلیل عدم کنترل و افزایش مصرف به ۱۴۰ میلیون لیتر رسیده است، افزود: در شرایطی که پالایشگاه‌های کشور با تمام توان و ظرفیت به تولید بپردازند روزانه ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین در کشور تولید می‌شود.

آرمان فر با بیان اینکه بیش از ۱۰ درصد بنزین کشور توسط پالایشگاه نفت تهران تأمین می‌شود، تصریح کرد: در کشور ۱۰ پالایشگاه نفت وجود دارد که پالایشگاه نفت تهران یکی از چهار پالایشگاه بزرگ کشور است و به دلیل مجاورت با پایتخت با ظرفیت تولید ۲۵۰ هزار بشکه برای مرکز و شمال کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر میزان تولید در پالایشگاه‌ها خوب است اما برای انتقال فرآورده‌ها مشکلاتی وجود دارد زیرا بیشتر تولیدات در جنوب کشور است و انتقال آن به مرکز و شمال و شرق کشور سخت است.

پایان پیام/۶۷۰۶۲


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید