مدیریت شهری نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مردمی است - افق اقتصادی

مدیریت شهری نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مردمی است - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 128871 |
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۵ |
249 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

رئیس مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران با بیان اینکه مدیریت شهری نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مردمی است، گفت: مشارکت‌های اجتماعی باعث تحول و رویش جدید در زندگی جمعی می‌شود.

مدیریت شهری نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مردمی است

به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، چهارمین نشست مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران ظهر امروز به میزبانی شورای اسلامی شهر و شهرداری دماوند در خانه معلم محله احمدآباد دماوند برگزار شد.

در این نشست، نرگس معدنی پور رئیس مجمع کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران، حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، مهدی رضایی مهر شهردار دماوند، اعضای شورای اسلامی شهر دماوند و رؤسا و مسئولان کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران حضور داشتند.

این نشست به منظور تبادل نظر در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی و تبیین برنامه‌های پیشنهادی به ویژه ایام اربعین حسینی، هفته دفاع مقدس و بازگشایی مدارس جهت اجرا برگزار شد و ارائه گزارش توسط کمیته‌های حقوقی، مشترک‌ها و بانوان از جمله برنامه‌های این مجمع بود.

در این نشست ضمن گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به کشور، از دو آزاده سرافراز فاضل صفری و علی‌اکبر ملک‌محمدی با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

همچنین در این نشست، موضوع اهانت به قرآن کریم توسط برخی کشورهای اروپایی از سوی اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران محکوم شد.

مدیریت شهری نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مردمی است

 

نرگس معدنی‌پور، رئیس مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران در این نشست اظهار کرد: مجمع مشورتی کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای با توجه به نیاز جامعه به مباحث فرهنگی و اجتماعی بنا بر نظر اعضا تشکیل شده و قرار است که به صورت دوره‌ای در شهرستان‌ها برگزار شود‌.

وی هدف اصلی برگزاری این مجمع را تبادل تجربیات و تبیین موضوعات فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: در طول‌ روزهای گذشته رویداد بسیار تلخ و ناگواری رخ داده و آن هم هتک حرمت به قرآن کریم در کشورهای مدعی آزادی است.

رئیس مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران گفت: با توجه به اینکه در حوزه فرهنگی و اجتماعی فعالیت می‌کنیم، این اتفاق برای ما بسیار غم‌انگیز است و باید برای مقابله با این اتفاق طرح‌هایی در استان تهران پیش‌بینی کنیم.

معدنی‌پور تصریح کرد: طی ۶ ماه گذشته، به بهانه آزادی از سوی مدعیان آزادی بیان و دموکراسی به قرآن کریم، بزرگ‌ترین امانت الهی  اهانت شد.

وی بیان کرد: به بقین، توهین به قرآن کریم را باید توهین به تمامی کتب آسمانی و پایان آن را سیاهی، تباهی و ذلت برای مجریان این اقدام دانست؛ راه قرآن کریم با توهین و جسارت به آن منحرف نخواهد شد.

رئیس مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران ادامه داد: همه دولت‌ها باید ضمن احترام به ادیان الهی، از هرگونه ورود به مناقشات خودداری کنند و زمینه‌ساز نهادینه شدن خشم در لایه‌های مختلف انسانی نشوند.

مشارکت‌های اجتماعی باعث تحول و رویش جدید در زندگی جمعی می‌شود

رئیس مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران در خصوص تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی اظهار کرد: یکی از رویکردهای حوزه فرهنگی و اجتماعی جلب مشارکت‌های مردمی و استفاده از ظرفیت مردم در اداره امور شهر است.

وی افزود: بیش از هر حوزه دیگری، مدیریت شهری نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مردمی در زمینه‌های تصمیم گیری تصمیم‌سازی است و تاکنون در تمام شهرهاب استان تهران برنامه‌ها و اقدامات متعددی برای جلب مشارکت‌های مردمی وجود داشته است. 

رئیس مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران گفت: تشکل‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد از ظرفیت‌های خوبی برخوردار هستند که ما می‌توانیم با کمک آنها در اداره امور شهر موفق باشیم.

معدنی‌پور تصریح کرد: تجربه نشان داده که مشارکت اجتماعی باعث تحول و رویش جدید در زندگی جمعی می‌شود؛ جامعه کنش‌گری که از مردان و زنان مشارکت جو تشکیل می‌شود، نسبت به آینده و سرنوشت خود بی‌تفاوت نیست.

وی ادامه داد: همین امر سبب می‌شود که حساسیت برابر موضوعات افرایش پیدا کند و نقش‌آفرینی افراد در کنش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بیش از پیش نمود پیدا کند.

رئیس مجمع کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران تأکید کرد: هرچه میزان مشارکت در جامعه افرایش پیدا کند، جامعه‌ پویاتر و برخودار از حیاتی ماناتر خواهد بود.

مدیریت شهری نیازمند استفاده از ظرفیت‌های مردمی است

 

پیش‌بینی اجرای طرح ایجاد موزه شهری در دماوند

وحید رضایی، رئیس شورای اسلامی شهر دماوند نیز ضمن خیرمقدم و خوش‌آمدگویی به رؤسای کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراها، سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان به میهن اسلامی را گرامی داشت.

وی با بیان اینکه دماوند یکی از شهرهای مذهبی و قدیمی استان تهران است، گفت: در ادامه دوره ششمین دوره شورا، اهداف بلندی برای شهر دماوند ترسیم کرده‌ایم.

رئیس شورای اسلامی شهر دماوند تصریح کرد: یکی از برنامه‌ها، ایجاد موزه شهری بوده که در خصوص آن همفکری شده است.

رضایی ادامه داد: در کنار مسجد جامع دماوند و بافت قدیم آن، می‌توان یک پهنه گردشگری شهری ایجاد نمود که در خور و شأن شهروندان و گردشگران مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به روز ملی شهر دماوند تصریح کرد: مراسم بزرگداشتی به مناسبت روز ملی شهر دماوند برنامه‌ریزی شده که در شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد‌.

استفاده از ظرفیت‌های کمیسیون‌ فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی جهت پیشبرد امور فرهنگی در شهر دماوند

مهدی رضایی‌مهر، شهردار دماوند در نشست کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی استان تهران، سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را گرامی داشت.

وی ضمن خیرمقدم به رؤسای کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی شوراهای اسلامی ایتان تهران گفت: دماوند، یکی از شهرهای تاریخی و با قدمت استان تهران است و در سال ۱۳۱۲ صاحب شهرداری شد.

شهردار دماوند تصریح کرد: تلاش داریم تا در دوره مدیریتی خود در شهر دماوند از ظرفیت‌های کمیسیون‌ فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر جهت پیشبرد امور فرهنگی استفاده کنیم.

معاونت‌ها و واحدهای فرهنگی و اجتماعی شهرداری‌ها پشتیبانی شوند

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی، امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دماوند نیز گفت: کمیسیون‌های فرهنگی و اجتماعی در شوراها و شهرداری‌ها وظیفه سنگینی بر دوش دارند.

وی افزود: مجموعه‌های فرهنگی از جمله کاون‌های مساجد، هیئت‌های مذهبی و فعالان فرهنگی در هر شهری به دلیل نداشتن پشتوانه مالی از شهرداری‌ها توقع مساعدت دارند.

امام جمعه شهرستان دماوند گفت: اگر معاونت یا واحد فرهنگی و اجتماعی در شهرداری‌ها راه‌اندازی و پشتیبانی شود، می‌تواند به عنوان یک مرکز امور فرهنگی و اجتماعی را پشتیبانی کند.

فتاح‌دماوندی ادامه داد: مجموعه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرها با حضور جوانان و نوجوانان فعال به دلیل نداشتن تمکن مالی نیاز به پشتیبانی دارند و‌ لازم است که فعالیت‌های مشترکی بین شهرداری‌ها و این مجموعه‌های فرهنگی انجام شود.

وی تأکید کرد: امروز در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی از جمله ترویج ازدواج آسان و به هنگام، فرزندآوری و فرزندپروری، مبارزه با طلاق و اعتیاد و … نیاز به کار گسترده‌تری داریم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دماوند تصریح کرد: معتقد هستیم که شوراها و شهرداری‌ها باید گروه‌های فعال فرهنگی، هنری و احتماعی در هر شهری را شناسایی کنند و نشست‌های مستمری در طول سال جهت اجرای فعالیت‌های مختلف در این زمینه داشته باشند.

پایان پیام/۶۷۰۱۵/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید