به گزارش خبرگزاری فارس از پردیس، مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از شرکت زیست تخمیر این پارک در جمع خبرنگاران، درخصوص فعالیتهای این پارک، اظهار کرد: اولین دوره آموزشی تجربه راه اندازی پارک فناوری توسط سه نفر از مدیران این پارک طی دور روز با حضور ۱۰۰ نفر از مدیران فناور کشورهای مختلف در پاکستان تدریس شد.
وی گفت: دوره دوم این دوره آمورزشی در شهریور ماه و در کشور اندونزی برگزار خواهد شد که این دوره با اعلام فراخوان سازمان همکاری اسلامی عملیاتی شد تا دو دوره دیگر در کشورهای ازبکستان و آفریقای جنوبی نیز برگزار شود.
رئیس پارک فناوری پردیس افزود: کشور ونزوئلا پارک فناوری خود را با الگوبرداری از پارک فناوری پردیس راه اندازی و تاسیس کرد و با برنامه ریزی انجام شده پارک فناوری این کشور میزبان خانه نوآوری پارک فناوری پردیس خواهد بود.
صفارینیا ادامه داد: شرکت هایی که در حوزه تجهیزات پزشکی، دارو و نفت فعالیت دارند با عقد قرار داد با شرکت های ونزوئلایی محصول مشترک تولید خواهند داشت که در این حوزه در برخی قراردادها منعقد شده و برخی در حال انعقاد است.
وی اضافه کرد: ۲۲ سال از تجربه راه اندازی پارک فناوری پردیس می گذرد و راه اندازی این پارک یک تجربه بومی برای جمهوری اسلامی است و ما بر اساس مشکلاتی که با دستگاههای اجرایی و شرایط کشور در حوزه عملیات اجرایی، به لحاظ قانونی، قانونگذاری و نیازمندیهای قانونی در حوزه مجلس و دولت داشتیم، قدم به قدم این تجربه را شکل دادیم.
رئیس پارک فناوری پردیس تصریح کرد: این تجربه مورد تقاضای داخل و خارج کشور است و خوشبختانه در تمامی استانهای کشور مجوز راه اندازی پارک صادر شده و متقاضیان داخلی و خارجی برای راه اندازی پارکهای خود از پردیس بازدید داشته و ما نیز برنامههای عملیات توسعه ای، تامین مالی و سرمایه گذاری اطلاعات را در اختیار آنها قرار می دهیم.
صفارینیا افزود: طی هر هفته در حوزه بین الملل بازدیدهایی را در موضوعات مختلف داریم و بر اساس پیشنهاد سازمان همکاری های اسلامی که در پاکستان مستقر است تجربیات خود را در قالب کارگاه آموزشی در اختیار متقاضیان قرار می دهیم.
وی درخصوص قول رئیس جمهور به خبرنگار فارس مبنی بر حمایت بیشتر از پارکهای فناوری، ابراز کرد: تاکید رئیس جمهور در بازدید از نمایشگاه اینوتکس بر توسعه کمی، کیفی و ایجاد شهرک مسکونی نخبگانی در پردیس بود و در حوزه معاونت علمی همه گونه حمایت و همراهی را داریم اما در سایر حوزه ها و در بخش توسعه، کار به کندی پیش می رود.
رئیس پارک فناوری پردیس تاکید کرد: فاز دوم پارک فناوری در حدود ۸۰ درصد پیشرفته داشته و در فاز ۳ نیز دو سوم فضاها به شرکت ها واگذار شده و ۶۰ شرکت در حال ساخت فضاها هستند.
صفارینیا اضافه کرد: پیش بینی می شود که در فاز ۳ نزدیک ۵۰۰ هزار متر مربع فضای تحقیقاتی و فناوری توسط بخش خصوصی ایجاد شود که اولین شرکت در این فاز جدید مستقر و ساختمان به بهره برداری رسیده است.
وی عنوان کرد: برنامه ای برای حمایت از شرکتهای خارج از پارک نداریم، اما مدیریت شبکه فن بازار ایران که برنامهای در سطح ملی و مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را دارد بر عهده مجموعه پارک فناوری پردیس است که در این حوزه در تمامی استانها دفتر داریم و با مشارکت دستگاههای استانی حمایتهای لازم را از طریق شبکه فن بازار ملی از شرکتهای فناور انجام می دهیم.
پایان پیام/۶۷۰۱۶/