به گزارش خبرگزاری فارس از رودهن، رحمتالله محمدی مدیر عامل آبفای شرق استان تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خشک سالی در سه سال گذشته همه استانهای کشورمان به خصوص شرق استان تهران را با چالش کمبود آب مواجه کرده است.
وی افزود: در استان تهران حوزه شرق بیشتر از گذشته خشکسالی داشته و شاهد کاهش نزولات بودیم.
مدیرعامل آبفای شرق استان تهران با بیان اینکه براساس گزارش اداره هواشناسی استان تهران، در طی یک سال گذشته کمترین میزان بارش استانی در شهرستانهای شرق استان تهران وجود داشته است، گفت: برخلاف تصور مردم، شرق استان تهران بیشترین خشکسالی و کمترین بارندگی را در یک سال اخیر داشته است.
محمدی ادامه داد: هماکنون سامانههای تامین آب استان تهران در مقایسه با سال گذشته ۳۵ میلیون متر مکعب کمبود آب دارند و امسال وضع نسبت به سال گذشته بدتر است.
این مقام مسئول تصریح کرد: حوزه شرق استان تهران فاقد منابع آبهای زیرزمینی، آبخوان و آبرفت هستند؛ هر سال میزان تامین آب این حوزه تابع میزان بارندگی آن حوزه است.
محمدی با اشاره به این که میزان استاندارد مصرف آب هر خانوار در شهرهای متوسط بین ۱۱۰ تا ۱۵۰ لیتر در شبانهروز است، اضافه کرد: ساخت و سازهای غیر مجاز و استفاده بیش از اندازه از آب در سطح شهرها دیده میشود، که با چالشهای اساسی کم بود آب مواجه میشویم.
۳۵۰ میلیارد تومان برای ساخت تصفیه خانه در دماوند نیاز است
مدیر عامل شرکت آبفای شرق استان تهران اظهار کرد: ایجاد فاضلاب شهری دماوند از سال های پیش در دستور کار قرار گرفت و با پیگیری مسؤولان شهرستانی سال گذشته مجوز های لازم اخذ و امسال اعتبار بودجه تصویب و بلافاصله پس از ابلاغ، عملیات آن آغاز می شود.
وی ادامه داد: تأمین اعتبار تنها با مبادله موافقت نامه اتفاق می افتد که حداکثر تا یک ماه دیگر انجام شود، مناقصه های مربوطه جهت عملیاتی شدن فاضلاب در دماوند را برگزار می کنیم.
محمدی با بیان اینکه اعتبار مصوبه در تخصیص اعتبار بودجه ۲۰ میلیارد تومان است، گفت: برآورد اولیه شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران برای تصفیه خانه ۱۰ هزار متر مکعب در شبانه روز، حدود ۳۵۰ میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: ایجاد فاضلاب دماوند در سال جاری، ۱۳ هزار میلیارد ریال است که امیدوارم با سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران جزو مصوبات قرار بگیرد.
انتهای پیام/ ۶۷۰۲۹