به گزارش خبرگزاری فارس از ری، حسین یوسف زاده رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۲۵ مورد از باشگاه های زنانه که شئونات اسلامی را رعایت نمی کردند یا در فضای مجازی تصاویر بدون حجاب منتشر می کردند، تذکراتی داده شد و در نهایت ۶ باشگاه که به تذکرات توجه نکردند، با دستورات قضایی پلمب شدند.
وی گفت: امسال درخواست ۶۵ مجوز تاسیس باشگاه از ابتدای سال داشتیم که این مجوز یک ماهه و به صورت سیستمی صادر می شود.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ری با اشاره به سفری که رییس جمهور به این شهرستان داشت، افزود: از برکات این سفر اختصاص ۱۰ میلیارد تومان بود که به تامین روشنایی و نور و تعمیرات رختکن و تجهیزات ورزشگاه قیامدشت اختصاص یافت.
یوسف زاده ادامه داد: مصوبه هیات وزیران است که پروژه های نو مطرح نشود اما در سفر رئیس جمهوری یک مصوبه ۱۰ میلیاردی برای زمین چمن قیامدشت گرفتیم؛ ۱۰ میلیارد را برای تکمیل پروژه نور و روشنایی و رختکن مجموعه استفاده کرده و در آینده امیدواریم بتوانیم استخر را تکمیل کنیم.
وی در زمینه تخلف مدیران قبلی ورزش این شهرستان و حکم آنها توضیح داد: دستورات قضایی در این زمینه اجرا و رای در دادگاه تخلفات اداری دولت صادر شد؛ تا جایی که بنده اطلاع دارم این حکم منجر به صدور انفصال از خدمت یکی از مدیران شده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ری افزود: هیات های غیرفعالمان را عذرشان را می خواهیم و امیدواریم این همفکری و انتصاب برای رشد و ارتقای ورزش ری باشیم؛ با این حال اداره ورزش و جوانان ری در سال ۱۴۰۱ هم در حوزه ورزشی و هم در بحث جوانان و زنان مقام اول را در استان تهران را کسب کرد.
یوسف زاده در خصوص ماده ۸۸ (اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی) هم گفت: قانون ماده ۸۸ در قدیم مصوب شده و ما مجبوریم اماکن خود را براساس مزایده واگذار کنیم اما با این وجود ۱۰ مجموعه ورزشی خود را از این قاعده مستثنی کنیم و در اختیار هیات قرار دهیم. به عنوان مثال استخر طالقانی را از مزایده درآوردیم و با ۶۰ میلیارد تومان به هیات دادیم و از سوی دیگر خانه کشتی سوریان در اختیار هیات کشتی شهرستان قرار دادیم.
پایان پیام/