توضیحات استاندار تهران درباره پرونده «آفتاب ری» - افق اقتصادی

توضیحات استاندار تهران درباره پرونده «آفتاب ری» - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 119081 |
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲:۵۲ |
286 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

استاندار تهران آخرین وضعیت پرونده کثیرالشاکی «آفتاب ری» را که از سال ۹۵ کلنگ زنی شده و طی کلاهبرداری، پرونده قضائی برای آن تشکیل شده است، تشریح کرد.

توضیحات استاندار تهران درباره پرونده «آفتاب ری»

به گزارش خبرگزاری فارس از ری، علیرضا فخاری استاندار تهران در رابطه با پرونده کثیرالشاکی «آفتاب ری» عصر امروز در جمع خبرنگاران شهرری اظهار کرد: در پروژه آفتاب ری تعاونی تشکیل شده بود اما در زمینه پیش فروش تخلفاتی انجام گرفته و یک واحد به چندین نفر فروخته شده و سازنده نتوانسته به تعهدات خود عمل کند.

وی با اشاره به تعیین تکلیف پرونده آفتاب ری تصریح کرد: بر اساس جلسه‌ای که با رئیس دادگستری شهرستان ری داشتیم مقرر شد دارایی موجود در پرونده آفتاب ری تبدیل به احسن شود و حداقل میزانی از سرمایه‌گذاری خریداران، بازپس داده شود و در نهایت از محل ارزش‌افزوده جدیدی که ایجاد شده، سود آن نیز در میان مشارکت کنندگان تقسیم شود.

استاندار تهران در ادامه با اشاره به فعالیت تعاونی‌ها گفت: کار تعاونی ها از شروع تا اتمام آن بر عهده بخش خصوصی است و نوع مدیریت، بر طبق توافقات میان اعضای تعاونی است اما گاهی تعاونی‌ها با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند.

فخاری افزود: عدم اجرای تعهدات اعضای هیأت‌مدیره نسبت به صاحبان سهام در تعاونی‌ها باعث تشکیل پرونده‌های زیاد قضایی شده و لذا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دوران فعالیت تعاونی‌ها باید عملکردها را کنترل کند تا با استفاده از نظارت دقیق احتمال بروز خطا کمتر شود.

وی با اشاره به نگرانی سهام‌داران در تعاونی‌های دارای مشکل تاکید کرد: نظارت‌های وزارت تعاون به‌صورت دوره‌ای و با فاصله زمانی کوتاه تأثیر بسزایی در کاهش ضریب تخلفات خواهد داشت و انحراف از معیارهای تعیین شده را برای کار تعاونی‌ها کمتر می‌کند.

استاندار تهران با بیان اینکه نظارت در فعالیت صحیح تعاونی‌ها اثرگذار است خاطرنشان کرد: پرونده‌های موجود دارای تنوع است و باید به‌صورت موردی بررسی انجام شود، زیرا که تصمیمات متقابل برای رفع مشکلات نیز متنوع است و نمی‌توان با یک فرمول مشکل تمامی تعاونی‌ها را حل کرد.

به گزارش فارس، مجتمع مسکونی آفتاب ری که در سال ۱۳۹۵ کلنگ احداث آن زده شد، طی کلاهبرداری، ۶۵ واحد را به ۲۰۰ نفر فروختند که در سال ۱۳۹۸ پرونده قضایی در دادسرای ری تشکیل شد و تا کنون مالباختگان به حق خود نرسیده‌اند.

پایان پیام/۶۷۰۶۲/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید