به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامشهر، علیرضا فخاری استاندار تهران، امروز در چهاردهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران که با حضور جمعی از مدیران کل و روسای ادارات شهرستان اسلامشهر و جمعی از تولیدکنندگان و صنعتگران این شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری اسلامشهر برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مشکلات جامعه ما این است که قوانین موجود و امورات تولید در شرایط فعلی همخوانی، هم وزنی و همبستگی ندارند و گاهی مانع از ایجاد اشتغال و تولید میشود.
وی افزود: گاهی برای یک متر تغییر کاربری باید سیر دردسرسازی را طی کنیم تا کاری انجام شود که نمیشود، اینکه نمیتوانیم قدرت تولید را در کشور افزایش دهیم، حاصل تداخل قوانین و مقررات درهم تنیده است.
استاندار تهران با اشاره به ضرورت استفاده از مدل سازی صنفی، بیان کرد: اگر صنوف در جایگاه و قانون صنف مربوطه به نقطهای برسد تا عواملی که به عنوان راهکار از چگونگی تامین زمین، مجوزهای مربوط به ساختوساز، تامین انشعابات مورد نیاز و حتی موافقت اصولی در زمینه مشخص در اختیار قرار گیرد، تکلیف سرمایهگذار و دستگاهها مشخص میشود که متاسفانه در این زمزمه کم کاری شده است.
فخاری ادامه داد: این موضوعات باید در جایی مثل سازمان برنامه ریزی کشور مطرح شود تا نظامات روابط بین سازمانها را بازنگری و موضوعات مربوطه را حلوفصل کرد، توان ما برای حل مسأله در حد توان مسؤولیتی ما است، تصمیمات به مقررات برمیگردد و باید برای رفع برخی از مشکلات در مقیاس بزرگتر تصمیمگیری کرد.
وی با اشاره به اهداف تشکیل جلسات رفع موانع تولید، تاکید کرد: با تشکیل این جلسات و بازدیدهایی که از واحدهای صنفی تولیدی انجام شد، در تلاش هستیم که با همکاری دوستان در دستگاههای اداری و اجرایی، برای موانع و مشکلات موجود بر سر راه رونق تولید و ایجاد بستر اشتغال جوانان گام برداریم.
استاندار تهران گفت: ما به کار تولید میبالیم و افتخار میکنیم که دست تولیدکنندگان بسیار فراتر و بلندتر از موانع و مشکلات است، خیلیها تلاش میکنند تا اقدامات و زحمات این تولیدکنندگان را نادیده بگیرند، فلسفه تشکیل این جلسات رفع مشکلات تولیدکنندگان است، همه تولیدات در قاموس اقتصاد کار ملی ما، جایگاه ویژهای دارد.
فخاری با اشاره به دستاوردهای امروز سفر خود به شهرستان اسلامشهر، اذعان کرد: در حوزه شهر چهاردانگه برای رسیدگی به مشکلات بخشهایی از حوزههای صنعتی این منطقه که در گذشته براساس یک ضوابط خاص شکل نگرفته و الزاماً باید در طرح ساماندهی شهرکهای صنعتی برایشان تعیین تکلیف کنیم، ضمن اینکه مراتب قبلی در ۳۶ لکه صنعتی استان باید تثبیت میشد که انجام شد، اما هنوز برخی شهرکها بلاتکلیف بودند.
وی تاکید کرد: امروز تصمیمگیری شد تا حداقل یک شهرک دیگر در این لکه به عنوان مجموعه صنعتی با توجه به ظرفیتهای مختلفی که در این منطقه صنعت وجود دارد ایجاد شود، برخی از واحدهای تولیدی مانند شیشه سازی و تولید کفش کتانی، تولیدات محصولات گلخانهای از ظرفیتهای بالقوه این شهرستان به شمار میروند که قابلیت رقابتپذیری در بازارهای جهانی را دارند و حتی قابلیت رقابت با تولیدات محصولات خارجی را دارند.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه شهرستان اسلامشهر قابلیت اصلی در تولید صنعت کفش کتانی دارد، افزود: این قطب صنعتی باید به طور ویژه مورد توجه قرار بگیرد، ما پیشنهادی داشتیم تا بتوانیم از اراضی موجود در منطقه برای ایجاد یک شهرک تخصصی تولید کفش با زیرساختهای لازم استفاده و صنوف فعال را در این منطقه ساماندهی کنیم.
فخاری با اشاره به مهمترین مسائل و مشکلات مطرح شده در این جلسه، گفت: تولیدکنندگان در زمینه اخذ پروانههای ساختمانی و پایان کار مشکلاتی را با شهرداریها داشتند که مطرح کردند و تعدادی از حاضران نیز با جهاد کشاورزی و محیط زیست مسائلی را مطرح کردند که مقرر شد با همکاری و همراهی مدیران کل این دستگاهها و انعطاف در اجرای قوانین و مقررات مشکلات آنها برطرف شود.
پایان پیام/۶۷۰۲۱