مناسب‌سازی ادارات شهرستان ری برای معلولان قابل استفاده نیست - افق اقتصادی

مناسب‌سازی ادارات شهرستان ری برای معلولان قابل استفاده نیست - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 107671 |
تاریخ انتشار : ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۰ |
290 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری گفت: میزان مناسب سازی اصولی در شهرستان ری در حدود ۱۵ درصد است و باقی اقدامات استاندارد و مناسب برای تردد معلولان و جانبازان نیست.

مناسب‌سازی ادارات شهرستان ری برای معلولان قابل استفاده نیست

به گزارش خبرگزاری فارس از ری، داود خادم رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بهزیستی تنها مرجع و متولی رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد نیست و ۱۶ دستگاه دولتی دیگر نیز باید در این زمینه اقدام کنند تا به ‌قدر کفایت، کنترل و پیشگیری صورت گیرد.

وی افزود: در طول یک سال گذشته بخشی از نیازهای معلولان در حوزه تجهیزات توان‌بخشی با اعتباری در حدود ۴ میلیارد تومان تهیه و به معلولان اهدا شده و همچنین در حدود ۸ میلیارد تومان در زمینه درمان، توان پزشکی و غیره از سوی اداره بهزیستی در اختیار معلولان و خانواده‌های آن‌ها قرار گرفته است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری در ادامه گفت: تسهیلات اشتغال نیز در این شهرستان به معلولین، معتادین، زنان سرپرست خانوار و به طور کلی به حدود ۴۰۰ نفر از جامعه هدف بهزیستی معادل ۴۴ میلیارد تومان ارائه شده است.

خادم با اشاره به توجه خانواده‌ها به پیشگیری از معلولیت‌ها و انجام آزمایش‌های ژنتیک ابراز داشت: سال گذشته ۱۳۶ نفر آزمایش ژنتیک در آزمایشگاه‌های طرف قرار داد انجام دادند و در این زمینه هر شهروندی که احتمال وجود اختلالات ژنتیکی را داشته باشد، می‌تواند با مراجعه به بهزیستی در آزمایشگاه‌های طرف قرار داد نمونه گیری و آزمایش انجام دهد.

۸۰ درصد از شیرخوارگان حضرت رقیه به خانواده‌ها سپرده شدند

وی با اشاره به تسهیل روند فرزندخواندگی گفت: در این راستا اقدامات خوبی با هماهنگی دستگاه‌های متولی انجام شد و با کوتاه شدن روند دادرسی در شعبه ویژه دادگستری شهرستان ری امروز می‌توانیم شیرخوارگاه حضرت رقیه را برای اولین بار در کشور به عنوان شیرخوارگاه بدون فرزند اعلام کنیم زیرا که بیش از ۸۰ درصد از شیرخوارگان این مرکز به خانواده‌ها سپرده شدند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان ری با انتقاد از وضعیت مناسب‌سازی معابر گفت: در بسیاری از ادارات شهرستان ری از بیت‌المال استفاده شده و مناسب‌سازی انجام شده، اما این مناسب‌سازی برای افراد معلول و حتی افراد سالم مناسب و قابل استفاده نیست.

وی با تأکید بر اینکه در زمینه مناسب سازی تعارفی با هیچ دستگاه و شخصی نداریم بیان کرد: بهزیستی کارشناس مناسب سازی دارد که در صورت لزوم می‌تواند با حضور در ادارات و دستگاه‌ها بر امر مناسب سازی نظارت کند تا کنون میلیاردها تومان برای مناسب سازی هزینه شده اما بخش زیادی از آن قابل استفاده نیست.

خادم در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌های تهیه شده و بازدیدی که معلولان شهرستان ری از برخی معابر و ادارات داشتند می‌توان گفت میزان مناسب سازی اصولی در شهرستان ری در حدود ۱۵ درصد است و باقی اقدامات استاندارد و مناسب برای تردد معلولان و جانبازان نیست.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید