وجود ۶۴ معدن فعال در نیشابور - افق اقتصادی

وجود ۶۴ معدن فعال در نیشابور - افق اقتصادی
دوشنبه, ۲ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-23
کد خبر: 42466 |
تاریخ انتشار : ۱۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳ |
284 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور گفت: ۶۴ معدن دارای پروانه در نیشابور فعالیت می‌کنند.

وجود ۶۴ معدن فعال در نیشابور

حسین سراج در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور با بیان اینکه نیشابور صاحب ۶۴ معدن فعال دارای پروانه بهره‌برداری به مساحت ۴۰۰ کیلومترمربع است اظهار کرد: ذخیره این معادن بالغ بر ۸۹ میلیون تن و ظرفیت استخراج سالیانه ۳ میلیون و ۱۷۶هزار تن است که برای ۲۵۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور تشریح کرد: نیشابور دارای ۱۸ نوع ماده معدنی شامل آهن، طلا، پوکه معدنی، نمک، سنگ‌های آهکی و سنگ‌های تزئینی همچنین خاک‌های صنعتی گچ، سنگ، لاشه‌کرومیت، سلیس، شن، ماسه،سرب و روی است.

راه‌اندازی یک معدن سنگ‌ آهن تعطیل در نیشابور

وجود ۶۴ معدن فعال در نیشابور

 

وی عنوان کرد: در حال حاضر ۳ زنجیره فرآوری سنگ‌های معدنی از معدن تا کارخانه در نیشابور ایجاد شده است. همچنین در تولید کنسانتره آهن با راه‌اندازی یک معدن تعطیل در زمینه سنگ آهن، تبدیل آن به کنسانتره و تحویل آن به شرکت‌های فولادی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان فراهم شده است که سالیانه این معدن سنگ آهن را به صورت کاملا خام به کشورهای همسایه صادر می‌کند.

وجود ۶۴ معدن فعال در نیشابور

 

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور خاطرنشان کرد: در زمینه تولید مس و مفتول مس با افتتاح کارخانه فرآوری مس در جنداب فرصت خوبی برای فرآوری این ماده و تبدیل آن به مفتول مس در شهرک صنعتی خیام ایجاد شده، البته فرآوری سلیس و کروم فرصت‌های خوبی را برای سرمایه‌گذاری فراهم آورده است.

کاهش فروش ماده معدنی با رکود بازار ساخت‌ و ساز

وجود ۶۴ معدن فعال در نیشابور

 

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور با اشاره به اینکه رکود بازار ساخت و ساز سبب کاهش فروش ماده معدنی شده است، افزود: نبود ذخیره معدنی مناسب برای حفظ کیفیت ماده معدنی در برخی معادن، همینطور بالا بودن هزینه‌های استخراج سبب تعطیلی برخی معادن شده است.

وی در ادامه توضیحاتش تصریح کرد: نبود واحدهای تولیدی فرآوری مناسب، مزاحمت و جلوگیری برخی از اهالی محلی در جلوگیری از اکتشاف و بهره‌برداری سبب تعطیلی برخی از معادن شده است.

سراج اضافه کرد: نداشتن توان مالی برای خرید تجهیزات و ماشین‌آلات در معادن و نیز نداشتن توانایی در تهیه وثیقه برای دریافت تسهیلات از دیگر عوامل بسته شدن معادن است‌.

راهکارهای بهینه‌سازی وضعیت معادن

وجود ۶۴ معدن فعال در نیشابور

 

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت نیشابور ابراز کرد: پویا شدن صادرات مواد معدنی، تشویق شرکت‌ معادن در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و نیز جذب سرمایه‌گذار برای احداث واحدهای تولیدی فرآور از راهکاری بهینه‌سازی وضعیت معادن است. سراج تشریح کرد: ارائه تسهیلات برای خرید و نوسازی ماشین‌آلات معدنی، ارائه امکانات و ابزارهای مناسب برای نظارت مستمر بر روند فعالیت معادن همچنین آموزش بهتر به مسئولان فنی در معادن از دیگر موارد بهینه‌سازی وضعیت معادن است.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید