علما نسبت به آثار فناوری‌های نوین بر آحاد جامعه حساس باشند - افق اقتصادی

علما نسبت به آثار فناوری‌های نوین بر آحاد جامعه حساس باشند - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 55774 |
تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۳:۴۴ |
325 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، استفاده از فناوری‌های نوین را راهکاری برای تولید و ترویج مطلوب‌تر محتواهای دینی دانست و گفت: علمای دین و مراکز دینی باید نسبت به تاثیرگذاری فناوری‌های نوین بر آحاد جامعه حساس باشند.

علما نسبت به آثار فناوری‌های نوین بر آحاد جامعه حساس باشند

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدصادق خیاطیان یزدی ظهر امروز پانزدهم تیرماه در افتتاحیه «رویداد تبادل فناوری اطلاعات در حوزه علوم و فرهنگ اسلامی» که در سالن همایش‌های امین مرکز مدیریت حوزه های علمیه شهر قم برگزار شد، طی سخنانی ضمن تقدیر از حمایت‌های ویژه آیت‌الله اعرافی در حوزه فناوری اطلاعات اظهار کرد: ما شاهد تحول حوزه در عرصه فناوری اطلاعات هستیم.

وی از ارتباط میان دین و فناوری یاد کرد و افزود: همواره فیلسوفان، جامعه‌شناسان و دانشمندان به این ارتباط پرداخته‌اند اما همچنان در این حوزه نیازمند تدبیر و تحقیق ویژه هستیم.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با بیان اینکه پژوهشگران باید برررسی کنند که فناوری از نظر دینی بر آحاد جامعه چه تاثیری دارد، عنوان کرد: علمای دین و مراکز دینی باید نسبت به تاثیرگذاری فناوری‌های نوین بر آحاد جامعه حساس باشند.

وی با طرح این سئوال که آیا دین با فناوری و تاثیرات غیرقابل انکار آن در تعرض است یا خیر؟، عنوان کرد: فناوری به عنوان یک ابزار می‌تواند تاثیر بسزایی در ترویج و انتشار معارف دینی در میان آحاد جامعه داشته باشد اما ما باید از فناوری به شیوه مطلوب برای تولید محتوای اسلامی و ترویج آن استفاده کنیم.

خیاطیان با اشاره به اینکه بیش از ۴۵۰ نیاز فناورانه در حوزه علوم انسانی شناسایی شده‌اند، تصریح کرد: وقتی صحبت از استفاده از فناوری در علوم انسانی می‌کنیم بحث صنایع خلاق و فرهنگی مطرح می‌شود، دنیا صنایع فرهنگی و خلاق را دسته بندی کرده و چند وقتی است که کشور ماهم این کار را شروع کرده است.

وی از اقتصاد محتوا به عنوان بخشی از اقتصاد فرهنگی نام برد و اظهار کرد: توسعه اقتصاد محتوا ارکان مختلفی دارد که نخستین رکن محتوای غنی است و ما هم این محتوای غنی را داریم و دومین رکن نیروی انسانی توانمند است که در این حوزه نیز وضعیت مطلوبی داریم.

خیاطیان بر لزوم توسعه ظرفیت‌های فناورانه تاکید کرد و گفت: خط و مشی‌گذاری دیگر رکن توسعه اقتصاد محتواست و چهارمین رکن سرمایه‌گذاری است که باید با جدیت دنبال شود.

وی با بیان اینکه زیست بوم صنایع خلاق فرهنگی ما بالغ نیست، تصریح کرد: در حوزه صنایع خلاق ۴۸ مرکز فعالیت دارند که این آمار کم است و باید افزایش یابد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه قم می‌تواند به‌عنوان قطب محتوای علوم اسلامی در حوزه توسعه اقتصاد محتوا پیشرفت بیشتری داشته باشد، گفت: توسعه اقتصاد محتوا با تکیه بر علوم اسلامی هدفی دور از ذهن نیست.

پایان پیام/۷۸۰۲۳


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید