لیلا غریب در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: بالاترین جلوه مردم سالاری دینی در کشور با قانون شوراهای اسلامی به نمایش درآمد و مردم با انتخاب شوراهای شهر و روستا در رقم زدن سرنوشت خود مستقیما دخیل شدند و شورای روستا برای انجام امور عمران و آبانی و پیگیری مسائل روستا، موظف به معرفی دهیار هستند.
وی با گرامیداشت ۱۴ تیر ماه روز دهیار با بیان اینکه بیش از ۳۷ هزار دهیاری در کشور فعالیت میکنند که از این بین ۶۷۶ دهیاری در استان قزوین می باشد، افزود: سفارش رهبر معظم انقلاب در همه دولت ها ایجاد پیشرفت و آبادانی در روستاهاست تا اهالی روستا در زادگاه خود بمانند و امنیت غذایی مردم کشوررا رقم بزند.
غریب با بیان اینکه دهیار در واقع نماینده دولت در روستا می باشد و اعمال و رفتار دهیار از نگاه مردم بیانگر اعمال و رفتار دولت است، گفت: در وظایف تفضیلی دهیار ۴۸ وظیفه تعریف شده است که در استان نظارت می شود تا این وظایف به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.
مدیرکل دفتر روستایی و امور شوراهای استانداری قزوین اضافه کرد: ۵۴۲ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ توسط دهیاران در روستاها برای ایجاد بیش از ۷۰۰ هزار متر مربع آسفالت، ۳۰ هزار متر مربع سنگ فرش، ۸۰ هزار متر جدول، ۲۱ فقره پل بتنی و دیوار حائل و سایر مسائل عمران و آبادانی روستا هزینه شده است.
وی افزود: دفتر امور روستایی با برگزاری بیش از ۲۶ هزار نفر ساعت دوره آموزشی برای دهیاران در سال ۱۴۰۱ سعی کرده تا دهیاران را با وظایف قانونی خود آشناتر نماید و بدین وسیله دهیاران بتوانند خدمات شایسته تری را به مردم ارائه دهند.
پایان پیام/