سرقت پول با جعل هویت افراد سرشناس حوزه‌ رمزارز در تردز! - افق اقتصادی

سرقت پول با جعل هویت افراد سرشناس حوزه‌ رمزارز در تردز! - افق اقتصادی
چهارشنبه, ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-12-04
کد خبر: 100580 |
تاریخ انتشار : ۲۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۶ |
313 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

بسیاری از چهره‌های مشهور بازار رمزارزها که در توییتر فعالیت دارند نسبت‌ به جعل هویت آن‌ها در تردز و سوءاستفاده از کاربران هشدار دادند.

سرقت پول با جعل هویت افراد سرشناس حوزه‌ رمزارز در تردز!

به گزارش بازار، درحالی‌که زمان زیادی از راه‌اندازی شبکه‌ی اجتماعی میکروبلاگینگ جدید متا موسوم‌ به تردز نمی‌گذرد، کلاهبرداران زمان را از دست نداده و با جعل هویت شخصیت‌های مشهور توییتر در حوزه‌ی رمزارز، بسیاری از کاربران را فریب داده و دارایی آن‌ها را به‌سرقت می‌برند.

تردز در تاریخ پنجم جولای ۲۰۲۳ راه‌اندازی شد و تعداد کاربرانش فقط در همین چند روز به ۱۰۰ میلیون نفر رسید و حتی رکورد سرعت ثبت‌نام کاربران در ChatGPT را شکست. بدین‌ترتیب پلتفرم اجتماعی جدید متا با قدرت در مسیر رسیدن به تعداد کاربران بزرگ‌ترین رقیبش یعنی توییتر (با ۴۵۰ میلیون کاربر فعال) است.

طی روزهای گذشته، چندین چهره‌ی سرشناس حوزه‌ی کریپتو، به برخی حساب‌های جعلی در تردز اشاره کرده‌اند که از هویت آن‌ها یا دیگران سوءاستفاده می‌کنند.

پلتفرم مالی غیرمتمرکز Wombex Finance تصویری از حساب کاربری تردز که هویت یکی از افراد مشهور حوزه‌ی رمزارز در توییتر را جعل کرده بود به‌ اشتراک گذاشت و هشدار داد شاید این اکانت، کلاهبرداری باشد.

لئونیداس، از چهره‌های سرشناس در حوزه‌ی توکن‌های غیرقابل معاوضه (NFT) نیز هشداری را با ۹۳ هزار دنبال‌کننده‌ی خود در توییتر به‌اشتراک گذاشت و اعلام کرد حساب کاربری او و چند شخص مطرح دیگر که در بازار NFT فعالیت دارند در شبکه‌ی اجتماعی تردز، جعل شده است. لئونیداس می‌گوید برای مقابله با کلاهبرداران اکنون حساب کاری جدیدی در تردز ایجاد کرده است.

جفری هوانگ نیز در تاریخ ۶ جولای به پروفایلی در تردز اشاره کرد که هویت او را جعل کرده بود.

همان‌طور که کوین‌تلگراف اشاره می‌کند، توییتر طی سال‌های گذشته یکی از محبوب‌ترین کانال‌های ارتباطی برای کلاهبرداران و بستری برای اجرای حمله‌های فیشینگ بوده است؛ جایی‌ که کلاهبرداران با هک کردن حساب کاربری افراد سرشناس، لینک‌های مخربی به‌اشتراک می‌گذارند و بدین‌ترتیب هزاران و حتی میلیون‌ها کاربر را فریب می‌دهند.

در این نوع کلاهبرداری‌ها، افراد به وب‌سایت رمزارز جعلی هدایت می‌شود و پس‌ از اتصال کیف پول دیجیتال به این پلتفرم‌ها، موجودی حساب رمزارزی آن‌ها به جیب کلاهبرداران سرازیر می‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید