به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، امیر میرانِ آملی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، این شهرستان را پایتخت لبنیات، مرغ و برنج در کشور برشمرد و اظهار کرد: در امر مرغ و نوسانات آن، سامانه بازارگاه راهاندازی شد که اگر درست اجرا شود تولید، راه خود را به درستی انجام میدهد اما در این سامانه کار به درستی انجام نمیشود.
رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی، آب و منابعطبیعی اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه هماکنون به طور ماهانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون قطعه جوجهریزی در استان انجام میشود، گفت: مرغ مصرفی در برخی از مواقعِ سال بالا میرود که قابل پیشبینی است. با توجه به اینکه نهاده کنترل شده و در اختیار مرغدار با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بوده است؛ بنابراین اکنون در رسالت کامل خود، سامانه بازارگاه در تولید و توزیع باید خوب عمل کند اگرچه یکی از مشکلات فعلی، عرضه به تهران است.
وی ادامه داد: اگر دولت عرضه و تقاضا را رها کند، بازار راه خود را پیدا میکند، البته در تولید مرغ مشکلی وجود ندارد.
میران آملی قیمتگذاری را دستوری و دیکتهشده بیان و عنوان کرد: این خود یک مشکل است و مصرفکننده با قیمتهای مختلف روبهرو میشود.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی آمل با اشاره به امر صادرات، به اجرای تسهیلگری توسط اتاق بازرگانی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات مازندران نبود حملونقل بینالمللی داخل استان است و باعث میشود در صادرات با مشکلاتی مواجه شویم.
وی مجموع میزان صادرات آمل را ۷۹۰ میلیون دلار در سال گذشته با رشد ۷۰ درصدی عنوان کرد و یادآور شد: از این مقدار ۲۷۰ میلیون دلار سال گذشته صادرات در این استان ثبت شد و مابقی به دلیل مشکلات اداری به سایر استانهای همجوار ثبت شده است و این میزان کم شد.
محمود ابراهیمی دبیر کارگروه کشاورزی اتاق بازرگانی آمل نیز در ادامه نشست، میزان صدور کارت بازرگانی سال گذشته در این شهرستان را ۱۸۳ فقره و تعداد مبدا را ۱۴۵۶ فقره عنوان کرد و گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۳۸ فقره صادر کارت بازرگانی و ۳۵۳ فقره از مبدا انجام شده است.
پایان پیام/غ