به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مهدی توکلی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات استانداری مازندران در حوزه عمرانی، اظهار کرد: در اجرای پروژههای عمرانی باید تلاش کنیم که مردم خدمات دولت جمهوری اسلامی را به خوبی لمس کنند.
وی با اعلام اینکه ۳ هزار و ۲۰۰ پروژه نیمهتمام در استان مازندران از گذشته وجود داشته که با اقدامات انجام شده، تعداد پروژههای نیمهتمام استان مازندران به ۳ هزار پروژه رسیده است، گفت: سیاست دولت تکمیل پروژههای نیمهتمام است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران، خاطر نشان کرد: نُرم پروژههای استان مازندران سالانه هزار و ۲۰۰ پروژه بود که امسال در دهه فجر ۲ هزار و ۶۰۰ پروژه به بهرهبرداری رسید و بخشی هم در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد.
وی در ارتباط با کاهش بروکراسی اداری در اجرای پروژههای عمرانی و کاهش مدت زمان اجرای پروژهها در استان،گفت: یکی از دلایل طولانی شدن پروژهها در استان مازندران مستندسازیِ اجرای پروژهها اعلام شده است.
توکلی، مهمترین اولویت دولت در اجرای پروژههای عمرانی را توجه به مناطق محروم اعلام کرد و افزود: این موضوع را در استان مازندران هم در برنامه کاری خویش قرار میدهیم.
وی ادامه داد: در شهرها موضوعات راه، آب و توسعه فرودگاهها از برنامههای محوری است که تقویت خدمات شهری با استفاده از توان شهرداران را برنامهریزی کردیم.
توکلی با اعلام اینکه مازندران از کمترین میزان آزادهراه برخودار است، افزود: ایجاد آزادراهِ قائمشهر به میاندورود در دستور کار است که تکمیل آزادراهِ تهرانچالوس هم به، صورت ویژه در برنامه کاری دولت قرار دارد.
وی در ارتباط با وضعیت حسابرسی دهیاریها در مازندران،گفت: ۲ هزار و ۱۰۰ دهیار در استان داریم که همه این دهیاریها باید حسابرسی مشخص داشته باشند.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران، اضافه کرد: همه دهیاریهای که حسابرسی آنها مردود اعلام شده باید عزل شوند و در مراجع قضائی هم باید پاسخگو باشند.
وی خاطرنشان کرد: دهیاریهایی که وضعیت حسابرسی مشروط دارند باید وضعیت خودشان را در مدت زمان مشخصی که اعلام کردیم شفافسازی کنند.
توکلی درباره آخرین وضعیت بیمارستان ماهفروجک ساری گفت: این مجموعه جز پروژههای مُصوب سفر است و اعتباراتی هم برای تکمیل آن اختصاص پیدا کرده است.
وی در ارتباط با ساماندهی پسماند، افزود: بهزودی سازمان پسماند مازندران در استان ایجاد میشود و مسؤول آن در استان معرفی میشود.
سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران اضافه کرد: کارگروهی در ذیل این سازمان شکل گرفته و همه اقداماتی را که در حوزه پسماند انجام میشود ساماندهی میکند.
به گزارش فارس، سازمان پسماند در استان مازندران در سال ۹۸ تشکیل شده بود و حتی مدیر مربوطه نیز معرفی شده بود، اما امروز سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر اینکه پیش از این مدیر سازمان پسماند مازندران معرفی شده بود، گفت: چارت سازمانی این مجموعه در گذشته تعریف نشده و مدیریت پسماند در استان تحت عنوان موسسه پسماند بوده، اما بنا داریم که در این دولت، رئیس سازمان پسماند استان مازندران را معرفی کنیم.
وی در ادامه درباره ساختوساز غیرمجاز در استان و دادن خدماتی مثل آب و برق و گاز به این گونه ساختوسازها که یکی از مدیران دستگاههای خدمات رسان عنوان کرد؛ مشکلی برای دادن انشعابها به این واحدها نداریم، گفت: هیچ مدیری اجازه اقدامات جزیرهای را ندارد، با اداراتی که نسبت به ارائه خدمات به واحدهای غیرمجاز اقدام کنند برخورد میشود. در کنار آن نیز پیشنهاداتی را برای ساماندهی غیرمجاز داریم اما دستگاههای متولی ملزم هستند که اقدامات مناسب را داشته باشند و ترک فعلِ هیچ مدیری در این زمینه قابل اغماض نیست.
پایان پیام/م