ضرورت معرفی ارقام جدید برنج برای سازگاری با کم‌آبی در مازندران - افق اقتصادی

ضرورت معرفی ارقام جدید برنج برای سازگاری با کم‌آبی در مازندران - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 14216 |
تاریخ انتشار : ۰۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۸ |
407 بازدید
۰
11
ارسال به دوستان
پ

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: معرفی ارقام جدید متناسب با شرایط اقلیمی استان و مدیریت مزرعه بر اساس شرایط اکولوژیک برای سازگاری با شرایط آب و هوایی استان از رویکردهای نوین در پایداری تولید محصولات کشاورزی استان است.

ضرورت معرفی ارقام جدید برنج برای سازگاری با کم‌آبی در مازندران

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حسن عنایتی‌کلیجی بعدازظهر امروز در جلسه کمیته فنی برنج با محوریت تغذیه در معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل، اظهار کرد: مازندران به شدت تحت تاثیر تغییرات اقلیمی قرار گرفته و تولید محصولات کشاورزی متاثر از این شرایط است.

وی با تاکید بر اینکه باید کشت‌های ما متناسب با شرایط اقلیمی باشد چراکه به استان کم بارش تبدیل شدیم، افزود: معرفی ارقام جدید متناسب با شرایط اقلیمی استان و مدیریت مزرعه بر اساس شرایط اکولوژیک برای سازگاری با شرایط آب و هوایی استان از رویکردهای نوین در پایداری تولید محصولات کشاورزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه ظرفیت تولید در مزرعه بخوبی پیاده نشده و نتوانستیم از ظرفیت‌های موجود به ویژه تغذیه گیاهی استفاده کافی و لازم را ببریم، ادامه داد: عوامل تغذیه‌ای در تولید پایدار محصولات کشاورزی موثر که در کاهش ضایعات محصولات هم موثر است و نقش اساسی در درآمد اقتصادی کشاورز دارد.

عنایتی خاطرنشان کرد: ترویج و آموزش کشاورزی و توجه به صنایع کشاورزی برای کاهش ضایعات یکی از راهکارهای موثر در پایداری تولید برنج است.

وی عنوان کرد: کنترل کیفی کودهای تولیدی و عوامل تغذیه‌ای از مهمترین اصول در مدیریت تغذیه گیاهی و سلامت محصول، آب و خاک است و کودهای موردنیاز باید به اندازه کافی در دسترس کشاورزان قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مصرف کودهای ریزمغذی هم می‌تواند در افزایش کمی و کیفی محصول تولیدی موثر باشد و استفاده از این عوامل تغذیه ای باید گسترش یابد، گفت: بازار اثر خود را روی تولید می‌گذارد و اگر بازار مناسبی برای محصول تولیدی نداشته باشیم قطعا در کاهش تولید موثر خواهد بود و پایداری تولید با چالش مواجه خواهد شد.

پایان پیام/۸۶۰۳۱/غ


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید