به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، علی عزیزی امروز در نشست خبری با هدف تبیین برنامههای دهه ولایت اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در حد توان جشن و مراسمی را برگزار کنیم و این اعیاد را به صورت همگانی و مردمی پیش ببریم تا آحاد افراد جامعه تفاوت آن را با سایر اعیاد متوجه شدند.
وی افزود: امسال شاهد این هستیم که بیش از پیش به این عید بزرگ پرداخته میشود و بیشتر افراد پای کار آمدند و به دنبال نقشآفرینی هستند؛ استان مرکزی در این مسیر نقش برجستهای داشته است.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان مرکزی ادامه داد: امسال برای سومین بار است که برنامه شبهای علوی در اراک و سایر شهرستانهای استان برگزار میشود و این نشان میدهد مردم استان پیرو امام علی(ع) و مکتب آن هستند.
عزیزی با بیان اینکه کار برای غدیر باید جلوه خاص خود را داشته باشد اضافه کرد: باید به این مهم بپردازیم که به هر اندازه کار فرهنگی صورت نگیرد، باید کار امنیتی کنیم، اهمیت کار فرهنگی بسیار بالاست و این موضوع باید مد نظر همه مسؤولان این حوزه باشد.
وی افزود: پویشهای مختلفی در استان طراحی و اجرا شده و امیدواریم این پویشها بیش از پیش در استان و کشور جلوه و تأثیر خود را بر جامعه بگذارد.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان مرکزی با اشاره پیشبینی پویشهای در سطح استان گفت: پویش «سفره همولایتی» با کمک فرمانداران شهرستانها و دهیاران از روز عید غدیر سفره اطعام علوی در تمامی روستاها گسترده شود.
عزیزی ادامه داد: این پویش برای اولین بار در استان مرکزی به صورت پایلوت برگزار میشود و در سال بعد کل کشور این مراسم را انجام خواهند داد؛ امسال یک مهمانی بزرگ به وسعت استان مرکزی خواهیم داشت و این شعار که «شهر مهمان علی است» بشود «استان مهمان علی است»؛ به دنبال این هستیم تا در تمامی روستاها، شهرستانها و… سفره اطعام علوی برپا خواهد شد.
وی اضافه کرد: پویش «به عشق مولا» نیز با همیاری اصناف استان، پویش «اطعام همسایه» و پویش «یک دقیقه با سادات» نیز برگزار میشود؛ شجره سادات در شرف فراموش شدن است، هدف از برگزاری پویش «یک دقیقه با سادات» این بوده تا سادات کمک کنند تا شجرهنامهها احصا شود و نسبت به نگهداری آن اهتمام ورزند.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان مرکزی خاطرنشان کرد: استان مرکزی در موضوع غدیر پیشرو و پیشران است، در کمتر جای کشور یک دهه جشن به مناسبت غدیر گرفته میشود، برنامههای دهه امامت و ولایت در شهر اراک یک مؤلفه هویتی است.
عزیزی گفت: بنیاد غدیر به دنبال پای کار بودن آحاد مردم و احیای نذرهای کوچک و خانگی و مردم محور است، در ۱۱۵ مسجد در شهر اراک مجمع مردمی اکرام غدیر برنامه اطعام خواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: در شهرهای مختلف استان از جمله خنداب، ساوه کمیجان، محلات، خمین و…برنامهها و مهمانیهای بزرگ عید غدیر برپا خواهد شد؛ ۱۰ جشن مسجد محور و برپایی ۵۵ ایستگاه توسط شهرداری و همچنین برپایی جشن در پارک ملت اراک نیز در روز عید برگزار میشود.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان مرکزی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی در این مدت بیان کرد: در این رویداد برنامههای مختلفی در بخشهای جمله کودک و نوجوان، عفاف و حجاب، غرفه بازی تفریح و سرگرمی در نظر گرفته شده است.
عزیزی گفت: در روز عید غدیر جشن چند کیلومتری از پل محسنی اراک تا تقاطع خیابان ادبجو برگزار میشود؛ همچنین اطعام علوی در بازار سنتی اراک برپا میشود.
وی با اشاره به برنامههای بنیاد غدیر در سال جاری افزود: به دنبال این هستیم تا احیای نهجالبلاغه خوانی و تفسیر آن در مراکز فرهنگی و همچنین مدارس هستیم.
دبیر بنیاد بینالمللی غدیر استان مرکزی همچنین گفت: در روزهای آتی انجمن علمی مطالعات نهجالبلاغه ایران در دانشگاه اراک افتتاح خواهد شد.
پایان پیام/