محمد امین قربانپور در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساوه افزود: کارشناسان بهداشت محیط ساوه از ابتدای سالجاری تاکنون در زمینه بهداشت آب اقدامات متعدد وموثری مانند رسیدگی به وضعیت بهداشتی استخرهای تفریحی انجام دادهاند.
وی اظهار کرد: اقداماتی که در این زمینه انجام شده شامل ۲۳ مورد بازدید در ساعات اداری و غیر اداری از استخرهای کوثر و هلال احمر و چمران و لوتوس و روباز شهرداری ساوه است که طی آن ۳۵ مورد نمونه برداری میکروبی از آب استخرها و ۴۷ مورد کلرسنجی انجام شده است.
سرپرست مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد: از تمامی قسمتها و بوفه و تجهیزات جانبی و فنی استخرها بازدید شده و آموزشهای لازم به متصدیان و پرسنل شاغل در آنها داده شده است.
قربانپور گفت: نتیجه این اقدامات صدور سه مورد اخطاریه بهداشتی و یک مورد جلسه با مدیران برخی استخرها در خصوص نواقص بهداشتی مشاهده شده است که این مهم در اسرع وقت مرتفع شد.
وی ادامه داد: اطراف محوطه، رختکن، دوشها و سرویسهای بهداشتی و نصب تابلوها، علائم هشدار و اخطار و پیام های بهداشتی در محوطه استخر نیز الزامی است.
سرپرست مرکز بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد: با توجه به استفاده افراد مختلف از استخرها، این محیطها میتوانند باعث انتقال بیماری های مختلف از جمله بیماریهای پوستی، قارچی، اختلالات رودهای، اسهال و ناراحتیهای چشمی و گوشی شود لذا کنترل بهداشتی آب استخرهای شنا برای حفظ سلامت شناگران و جلوگیری از انتقال بیماریها بسیار اهمیت دارد.
پایان پیام/