به گزارش خبرگزاری فارس از اراک حجت الله درودگر صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از اولویتهای جدی دستگاه قضا در دوره اخیر رسیدگی سریع به پروندهها است که در این راستا با اقدامات صورت گرفته مدت متوسط زمان رسیدگی به پروندهها در محاکم اراک منهای ایام تعطیل به کمتر از ۴۰ روز کاری رسیده است.
وی با بیان پروندههای محاکم اراک در ۱۳ شعبه حقوقی، پنج شعبه خانواده،۱۰ شعبه دادگاه کیفری و سه شعبه دادگاه انقلاب رسیدگی میشوند، افزود: ورودی پروندهها به محاکم اراک در سال گذشته ۶۸ هزار و ۲۷۵ فقره بود که ۶۸ هزار و ۱۸ فقره مختومه شده است.
رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب دادگستری اراک گفت: از مجموع پروندهها ۲۳ هزار و ۹۰۵ پرونده در محاکم حقوقی، ۱۰ هزار و ۴۵۷ فقره در محاکم خانواده، ۲۱ هزار و ۳۳۲ پرونده در محاکم کیفری و ۳ هزار و ۷۰۳ فقره پرونده در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گرفتهاند.
درودگر از دادرسی الکترونیکی به ۲ هزار و ۷۱۰ پرونده خبر داد و گفت: دادرسی الکترونیکی از سال گذشته در محاکم استان به اجرا در امده است که موجب تسریع در رسیدگی ها شده است.
وی ارائه ۱۰ هزار و ۲۲۴ مشاوره حقوقی، ۲ هزار و ۸۶۲ مشاوره تلفنی را از دیگر خدمات ارائه شده به مراجعه کنندگان عنوان کرد.
راه اندازی ستاد صبر استان مرکزی
معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کل استان مرکزی نیز گفت: ستاد صبر استان مرکزی با عضویت ۳۶ نفر از مقامات مختلف محلی، فرهنگی و اجتماعی با هدف استفاده از ظرفیتهای استانی و ملی برای ایجاد بسترهای صلح و سازش در استان تشکیل شده است.
صمد خدابخشی افزود: از مجموع پروندههای وارده ۹۵ هزار و ۹۶ فقره پرونده ۲۳ هزار و ۷۲۹ پرونده منجر به صلح شده است.
وی تصریح کرد: از مجموع ۹۵ هزار و ۹۶ فقره پرونده ۹۶ هزار ۲۷۸ فقره پرونده مختومه شده است.
معاون توسعه حل اختلاف دادگستری کل استان مرکزی راه اندازی شعب شوراهای تخصصی صنعت، معدن و تجارت در شهرهای اراک و ساوه، راهاندازی شعب جدید در شهرهای دلیجان و محلات را از اقدامات مهم این معاونت برشمرد.
پایان پیام/