سید علی حسینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه بر اساس ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع آتش زدن نباتات در زمینهای کشاورزی و باغات داخل یا مجاور جنگل ممنوع است، تاکید کرد: در صورتی که بر اثر بی مبالاتی شخصی حریق در جنگل ایجاد شود، مرتکب به حبس تأدیبی از دو ماه تا یک سال محکوم میشود.
وی بیان کرد: همچنین طبق ماده ۲۰ قانون هوای پاک، سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت محصول ممنوع است و متخلف به جزای نقدی درجه شش موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم میشود.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خرمآباد خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه چالش اصلی ما در حوزه حفاظت از منابع طبیعی عدم اطلاع رسانی و آگاهی به مردم است، ظرف شش ماه گذشته اولویت خود را روی فرهنگ سازی متمرکز کردهایم.
حسینی گفت: ظرف شش ماه گذشته بیش از ۶۰۰ متر مربع دیوار نویسی و صخره نویسی در راستای حفاظت از منابع طبیعی و فرهنگ سازی انجام دادهایم.
وی بیان کرد: همچنین پنجاه ساعت کلاس آموزشی در دهستانهای استان به منظور آشنایی جوامع محلی با قوانین منابع طبیعی و حفاظت از منابع طبیعی برگزار کردهایم.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خرمآباد، عنوان کرد: پای کار آوردن عشایر و دامداران برای حفاظت از منابع طبیعی نیز از دیگر اقداماتی است که انجام دادهایم، در واقع ما کار حفاظت از منابع طبیعی را در نقاط مختلف به خود عشایر و دامداران سپردهایم.
حسینی گفت: فرهنگ سازی به حدی مهم و تاثیر گذار است که پس از برگزاری کلاسهای آموزشی شاهد ازبین بردن علفهای هرز به منظور کاهش آتش سوزی توسط جوامع محلی بودیم.
پایان پیام/