۶۹۰روستای کردستان با کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌‌کنند - افق اقتصادی

690روستای کردستان با کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌‌کنند - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 24300 |
تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۴۰۲ - ۹:۰۰ |
220 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: از یک هزار و ۶۰۰ روستای کردستان و ۶۹۰ روستا با کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌‌کنند.

۶۹۰روستای کردستان با کم‌آبی دست و پنجه نرم می‌‌کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از بانه، بهزاد رحیمی در چهارمین جلسه شورای اداری شهرستان بانه که در شهر کانی سور مرکز بخش نمشیر برگزار شد با بیان اینکه مشکل تامین آب شرب روستاهای کردستان تا سه سال آینده حل خواهد شد، اظهار داشت: در کردستان مشکل منابع آبی وجود ندارد مشکل اصلی در استان بحث مدیریت آب است که به خوبی انجام نمی‌شود.

وی اضافه کرد: ۷۰ هزار واحد مسکونی ۷۰ متری برای جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، نیروهای مسلح و ۲ هزار واحد برای ماموستایان در قالب مسکن ملی احداث می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی گفت: در کردستان ۲ هزار کیلومتر راه روستای مشکل دارد و ۶۸ مدرسه مخروبه و ۱۴ واحد خانه بهداشت روستایی جز تفاهم‌نامه استانی برای ترمیم و بازسازی است.

رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: از یک هزار و ۶۰۰ روستای کردستان ۶۹۰ روستا با مشکل کمبود آب شرب مواجه هستند.

وی با بیان اینکه هنر مدیران برای توسعه فضای ورزشی یافتن زمین مناسب و بدون معارض است  ادامه داد: یکی از مشکلات جوانان روستایی نبود زمین ورزشی است که از محل اعتبارات شهرستانی برای ایجاد زمین ورزشی روستایی در چندین روستای شهرستان بانه اقدامات خوبی انجام شده است.

رحیمی گفت: وظیفه نماینده پیگیری درخواست‌ها و مطالبات مردم است یکی از اقدامات من پیگیری مالبات مردمی که به شورا و دهیاری‌ها ارجاع داده شده که در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است.

وی افزود: سال گذشته در مجتمع شوی ۱۰ عملیات انتقال آب از تصفیه‌خانه به منبع سلیمان بگ و توزیع آن در ۲۲ روستای این منطقه یکی از اقدامات انجام شده در زمینه آبرسانی است.

این نماینده اظهار داشت: مهمترین مشکلات روستاییان در زمینه تامین آب شرب، تامین زیرساخت‌های مخابراتی، توسعه راه روستایی و گازرسانی است.

وی با اشاره به خواسته مرزنشینان در زمینه حل مشکلات مرزی افزود: با پیگیری‌های انجام شده در آینده نزدیک تردد مسافر با خودروی شخصی انجام می‌شود با توجه به اینکه این ظرفیت در مرز سیرانبند بانه تاکنون وجود نداشته مسافرین از مرزهای دیگر تردد می‌کنند.

رحیمی خاطرنشان کرد: این موضوع هم از طرف اقلیم کردستان عراق نیز پیگیری شده که با موافقیت طرفین تردد مسافر از مرز سیرانبند بانه در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.

بخشدار نمشیر نیز در این جلسه گفت: نمشیر بزرگترین و پر جمعیت بخش شهرستان بانه است که ۵۳۵ کیلومتر مساحت و ۱۸ کیلومتر مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق دارد.

جعفر عبدالله‌پور با اشاره به اینکه بخش نمشیر به لحاظ اجتماعی و سیاسی و امنیتی ویژه است افزود: این بخش ۷۵ روستا و ۲۰ کوخ دارد که ۵۵ روستا شورا و ۵۰ دهیار دارد که به عنوان نماینده مردم فعالیت می‌کنند.

وی اظهار داشت: بخش نمشیر به لحاظ راه آسفالته محروم‌ترین بخش است بسیاری از جاده‌ها به چندین روستا منتهی می‌شود و تردد در آن بسیار زیاد است.

عبدلله‌پور اضافه کرد: طرح هادی در ۱۷ روستای بخش نمشیر بیش از  ۵۰ درصد رشد فیزیکی دارند و۲۰ روستا نیز کمتر از ۲۰ درصد و در ۳۰ روستا هم تاکنون طرح هادی اجرا نشده است.

وی گفت: اداره بنیاد مسکن در این بخش بیش از ۲۰ هزار متر مربع آسفالت معابر روستای انجام شد.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۷۶


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید