به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران روانبخش دهیم خوب در جلسه کارگروه اشتغال «بررسی پروژههای اقتصادی معیشتی طرح آبادانی پیشرفت منظومه روستایی» گچساران اظهار کرد: گچساران با وجود دارا بودن ظرفیتهای بسیار خوب در حوزههای مختلف آمار بیکاری آن بالاست.
وی بیان کرد: اجرای برخی طرحها گام بزرگی در خروج از بن بست گچساران در خصوص بیکاری جوانان محسوب میشود.
فرماندار گچساران با اشاره به تاثیر بانکها در این اقدام تصریح کرد: بانکها نیز طبق دستورالعملهای کشوری خود میتوانند همکاری لازم را در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی داشته باشند.
دیهیم خوب عنوان کرد: گچساران دارای پتانسیلهای بسیاری در بخشهای مختلف است، که از مهمترین آنها میتوان به صنایع دستی این شهرستان که در سطح استان و کشور مطرح میباشد اشاره کرد.
وی گفت: روستای بیدزرد در خصوص صنایع دستی در کشور مطرح شده است.
فرماندار گچساران با اشاره به اینکه طرحهای اقتصادی در روستاها شرایط بهتری را برای زندگی فراهم میکنند خاطرنشان کرد: اجرای این گونه طرحها باعث مهاجرت معکوس از شهر به روستا خواهد شد.
دیهیم خوب بیان کرد: اجرا کنندگان طرح ها باید بتوانند مقداری آورده برای راهاندازی طرح اشتغال زایی خود داشته باشند و تنها به تسهیلات پرداختی آن بسنده نکنند زیرا در برخی مواقع دریافت تسهیلات اشتغال زایی نه تنها شغلی ایجاد نمیکند بلکه باعث شکست و ضرر فرد نیز میگردد.
فرماندار گچساران ادامه داد: قبل از اجرای هر طرح باید بازار اجرای آن را بررسی و پس از تولید نیز کیفیت محصول را مدنظر قرار داد، برخی مواقع گلایه میشود چرا ادارات خرید خود را خارج از گچساران انجام میدهند، باید کیفیت تولیدات خوب باشد تا دستگاههای اجرایی نیز بتوانند آن را خرید کنند.
دیهیم خوب اضافه کرد: پایان تیر ماه مهلت استفاده از تبصره ۱۶ می باشد ، باید برای جذب این اعتبارات تلاش کرد.
وی با اشاره به اینکه باید طرحهای ارائه شده امکان توجیهی در شهرستان داشته باشند گفت: آموزش فنی و حرفهای در اجرای هرچه موفقتر طرحها بسیار موثر است.
شناسایی ۲۱۲ طرح در حوزه منظومه روستایی گچساران
مهدی باستانی مشاور علمی کسب و کار آبادانی و پیشرفت منظومه روستایی پژوهشکده سوانح طبیعی کشور هم اظهار کرد: اجرای طرح منظومه روستایی در این شهرستان آغاز شده است.
وی بیان کرد: در گچساران ۲۱۲ طرح در حوزه منظومه روستایی شناسایی شده است.
مشاور علمی کسب و کار آبادانی و پیشرفت منظومه روستایی پژوهشکده سوانح طبیعی کشور تصریح کرد: برای اجرای این تعداد طرح نیاز به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.
باستانی عنوان کرد: در جلسات بعدی کارگروه در آینده نیز طرح ها مطرح و ارزیابی آنها صورت میگیرد.
وی گفت: در بحث شناسایی متقاضیان با حضور در جامعه محلی و روستایی بحث آزادسازی تحصیلات و مجوزات آنها را پیگیری خواهیم کرد، با توجه به پتانسیلی که تحصیلگران ما در منظومه دارند اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
باستانی با اشاره به اینکه طرح های مختلفی در منظومه گچساران شناسایی شده ، بیان کرد: این تعداد طرح در رستههای کشاورزی، دامداری، صنایع دستی و گردشگری بر اساس زنجیره تکمیل طرحها بررسی خواهد شد.
پایان پیام/۸۲۰۳۳