به گزارش خبرگزاری فارس از زیرکوه، اجلاسیه استانی جامعه علما و طلاب شهرستان زیرکوه، بزرگداشت آیت الله حاج شیخ محمدصادق اوحدی، در حسینیه حضرت ابوالفضل العباس شهر زهان با حضور جمعی از مفاخر و علمای کشور، خراسان جنوبی و این شهرستان آغاز به کار کرد.
بنابراین گزارش، همزمان با آغاز مراسم دومین اجلاسیه استانی جامعه علما و طلاب شهرستان زیرکوه ( بزرگداشت آیت الله اوحدی) با حضور مسوولان استانی و شهرستانی، مزار مطهر شهدای گمنام شهر زهان غبارروبی و عطر افشانی شد.
همچنین صبح امروز با حضور مسوولان استانی و شهرستانی، ضمن ادای احترام، مرقد مطهر آیت الله اوحدی نیز غبارروبی و عطر افشانی شد.
این گزارش حاکیست، همزمان با آغاز مراسم دومین اجلاسیه استانی علما و طلاب شهرستان زیرکوه با حضور مدیرکل حوزه های علمیه خراسان، استاندار خراسان جنوبی، امامان جمعه استان، فرماندار، مسوولان استانی و شهرستانی و با حضور طلاب و علمای خراسان جنوبی، میدان آیت الله اوحدی در شهر زهان افتتاح شد.
زندگی نامه آیتالله اوحدی
آیتالله محمد صادق اوحدی تاریخ ۱۷ ربیعالاول سال ۱۳۲۱ در خانوادهای مذهبی و عالم پرور دیده به جهان گشود. از سن ۱۰ تا ۱۵سالگی در مدرسه جعفریه زهان نزد والد خویش و سایر علماء محل تحصیل کرد.
سال ۱۳۳۶ برای تکمیل تحصیلات رهسپار مشهد مقدس شد طی ۸ سال توقف و مجاورت در آن مقام مقدس در مدرسه مرحوم ابدالخان نزد استادان عظام عمده تحصیلات ادبیات و عربی را نزد استادانی همچون مرحوم فاضل بسطامی و حاجی محقق قوچانی فرا گرفت.
سطح شرح لمعه را نزد مرحوم آقا مدرس رضوی و سطح قوانین را به مدت دو سال در محضر حجتالاسلام شهرستانی و سطوح مکاسب و کفایه را نزد حجتالاسلام والمسلمین آقا شیخ حسن و در رسائل از محضر استادانی چون علامه انصاری و حجتالاسلام شهرستانی کسب فیض کرد.
بازگشت به زهان سال ۱۳۴۴
پس از اتمام این سطوح در اواخر شهر رمضان المبارک ۱۳۴۴ از مجاورت قبه منوره رضوی و استفاده از محضر استادان بزرگوار، رهسپار زادگاه خود قریه زهان شد.
در همان سال با همت و تلاش و پیگیریهای مجدانه وی حوزه علمیه جعفریه زهان که چندین سال قبل بر اثر سیل تخریب و تعطیل شده بود مجدد راه اندازی شد.
مرحوم آیتالله اوحدی در این سال با کسب اجازه از محضر آیتالله بروجردی حوزه علمیه زهان را دایر کرد و در سال ۱۳۴۲ ساختمان مدرسه نیز به همت وی، تجدید بنا و سال ۱۳۴۷ فعالیت مدرسه بهصورت رسمی شروع شد.
فعالیت علمی و تلاش این عالم بزرگوار در علوم مختلف علمی و مذهبی سبب شد تا وی از چهار مرجع عصر خویش اجازه اجتهاد دریافت دارد. علاوه بر فعالیتهای علمی و دینی، ذوق و طبع شعر این عالم فرزانه نیز درخور تحسین و اشعار وی در مدح ائمه اطهار نمونههایی عالی از عشق و ارادت
این خبر تکمیل می شود