خبرگزاری فارس- خراسان جنوبی؛ «طبق اطلاعیه از قبل منتشر شده قرار بود روز ۱۱ خرداد از ساعت ۱۰ تا ۱۱ ونیم صبح رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بیرجند در سامانه ارتباط مردم و دولت سامد حاضر و به سئوالات و مشکلات مردم بدون واسطه پاسخ دهد.
این حضور بر اساس تاکید استاندار خراسان جنوبی و با عنایت بهدستورالعمل ابلاغی مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاستجمهوری مبنی بر حضور مدیران دستگاههای اجرایی پرمخاطب و ارائهدهنده خدمات عمومی در سامد استان بهمنظور پاسخگویی به شهروندان برنامهریزی شده است.
اما گویا تنها چیزی که در این برنامه پیشبینی نشده، پاسخگویی به شهروندان است.
ساعت ۱۰ صبح است و با شمارهگیری تلفن ۱۱۱ به این سامانه وارد میشوم.
اپراتور خودکار من را به صف انتظار وارد میکند. سیستم به اطلاع میرساند که چهار نفر در صف انتظار جلوتر از من حضور دارند.
آهنگ ملایمی پخش میشود. بعد از حدود یک ربع سامانه اعلام میکند که اولین نفر در صف انتظار هستم.
انتظار پایان مییابد و اپراتور تلفن را بر میدارد. اعلام کردم قصد صحبت مستقیم با دکتر موسوی میرزائی ریاست محترم دانشگاه را دارم.
بنده را به خطی دیگر وصل کرد. اینجا هم مجدد اپراتور خودکار در خصوص نحوه کار سامانه توضیح واضحاتی ارائه میدهد و بارها این توضیحات را تکرار میکند.
چیزی حدود هشت دقیقه طول کشید و کسی گوشی را برنداشت و من که خسته از این وضع بودم، تلفن را قطع کردم.
مجدد شماره ۱۱۱ را گرفتم اما این بار اپراتور خودکار اعلام میکند : «ظرفیت صف پاسخگویی تکمیل شده، خواهشمند است در ساعات دیگر مراجعه نمایید…» و این چرخه چندین بار تکرار شد….»
این مطلب را یکی از شهروندان خراسان جنوبی برای خبرگزاری فارس ارسال کرد و این موضوع را هم یاد آوری شد که البته تقصیری در این قضیه متوجه آقای دکتر موسوی میرزائی نیست بلکه نحوه برنامهریزی مناسب سامد خراسان جنوبی باید اصلاح شود.
اما چرا این شهروندان با سامانه سامد تماس گرفت و چه موضوعی را می خواست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند درمیان بگذارد؟
آن طور که این شهروند به خبرنگار فارس از بیرجند گفت: آن طور که برخی از مراجعهکنندگان به بیمارستان رازی به وی گفتهاند گویا در این گرمای طاقتفرسا بیمارستان رازی بیرجند سیستم سرمایشی ندارد و اغلب مجبور به استفاده از پنکه و دیگر سیستمهایی سرمایشی هستند که این سیستم ها هم پاسخگوی نیاز بیماران و مراجعهکنندگان نیست.
آن طور که شهروندان به وی منتقل کرده بودند گویا این بیمارستان سیستم سرمایشی ندارد.
خبرنگار فارس صحت و سقم این ماجرا را از دکتر سید محمد موسوی میرزائی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جویا شد وی هم در پاسخ به این موضوع اظهارداشت: مگر میشود بیمارستانی سیستم سرمایشی و گرمایشی نداشته باشد برای تامین این سیستمهای خاص بیش از ۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
به گفته وی اگر گلایهای هم در این زمینه مطرح شده به گرمای بیسابقه هوای طی این روزها در خراسان جنوبی بهویژه مرکز استان برمی گردد که مدتی ست دمای بالای ۴۰ درجه را در بیرجند شاهد هستیم.
به گفته وی با فروکش کردن گرمای هوا به طور حتم سیستمهای گرمایشی بیمارستان نیز پاسخگو خواهد بود.
وی متذکر شد: وقتی سیستم های سرمایشی که در خانه و دیگر اماکن استفاده می کنیم پاسخگو نیست می خواهد سیستم های سرمایشی بیمارستان پاسخ گو باشد.
پایان پیام/۶۹۰۷۵