قاچاق سوخت نابودی محیط زیست را به همراه دارد - افق اقتصادی

قاچاق سوخت نابودی محیط زیست را به همراه دارد - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 42822 |
تاریخ انتشار : ۱۵ تیر ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰ |
340 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

فرمانده دریابانی بندرعباس گفت: قاچاق سوخت نابودی محیط زیست و ضربه به آبزیان دریایی را به همراه دارد.

قاچاق سوخت نابودی محیط زیست را به همراه دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، پرویز امیری فرمانده دریابانی بندرعباس امروز در گفتگوی تلفنی با برنامه زنده تلویزیونی کیله که با محوریت قاچاق سوخت و آلودگی محیط زیست از سیمای مرکز خلیج فارس پخش شد، این پدیده شوم را یکی از مهم ترین عوامل موثر در نابودی محیط زیست در نوار ساحلی و از بین رفتن آبزیان دریایی دانست. 

وی، قاچاق سوخت را جایگزینی نامتعارف برای امرار معاش مردم در نوار ساحلی دانست و اظهار داشت: این پدیده شوم علاوه بر خسارت های فراوان زیست محیطی، امنیت اقتصادی منطقه را نیز به خطر انداخته است. 

سرهنگ امیری در پاسخ به سؤالی در خصوص رهاسازی و پاره کردن مشک های سوختی توسط قاچاقچیان در دریا ضمن اشاره به اینکه مشک های رها شده به محض رویت توسط مرزبانان سریعا توقیف و با ملاحظات ایمنی به مکانی امن و دور از سایت های پرورش میگو انتقال و با حضور عوامل شرکت نفت تخلیه می شود، خاطرنشان کرد: این محفظه های پلاستیکی در هنگام حمل توسط قاچاقچیان نیز با برخورد با لبه های خورها، سنگ لاخها و درختان دریایی دچار پارگی شده و در نتیجه سوخت به دریا نفوذ و باعث آلودگی محیط زیست در دریا می شود. 

وی در ادامه افزود: بسیاری از شناورهای فاقد هویت که تعداد آنان بسیار زیاد است، هنگام مشاهده مرزبانان در دریا برای فرار از جریمه احتمالی سوخت های قاچاق را به دریا تخلیه می کنند که این سوخت ها وارد خورها شده و از آن طریق وارد سایت های پرورش میگو شده و باعث ایجاد خسارت به این مناطق می شود.

فرمانده دریابانی بندرعباس با اشاره به اینکه در زمینه مقابله با قاچاق خصوصاً قاچاق سوخت نیازمند کمک آحاد مرزنشینان هستیم، تصریح کرد: ۲۷ سازمان و نهاد در مقوله مبارزه با قاچاق دخیل هستند که آخرین حلقه دریابانی و مرزبانی است که در صورت همکاری تمامی دستگاه ها در این رابطه سوخت قاچاق به ساحل نخواهد رسید که نیازمند مقابله در دریا و در نهایت اتفاقات بعدی باشد. 

سرهنگ امیری در خاتمه ایجاد تشکل های اندیشه ورزی در سطح استان با حضور کارشناسان و متخصصان این حوزه برای ایجاد راهکار مناسب و همچنین جایگزینی مشاغلی همچون فعال سازی  گردشگری در خوریات را از عوامل موثر در مهار قاچاق در استان عنوان کرد.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید